Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izgleda da dolazi kraj proizvodnji na otvorenom!
Mnogo je kvalitetnija paprika u plasteniku.Nego niko mi ne odgovori dali imate pegavost ploda?
izgleda da dolazi kraj proizvodnji na otvorenom!
Mnogo je kvalitetnija paprika u plasteniku.Nego niko mi ne odgovori dali imate pegavost ploda?
Vojkane kod nas u Srbiji do sada nikada nije bilo plamenjace na paprici.Nje ima u Makedoniji i Grckoj!
To sto imam ja je prenesena bakterioza sa biljke na plod i spasa nema!
Vojkane kod nas nema PLAMENJACE upamti to.!!!Pitaj i Dusana pa ce ti reci.Imamo samo bakteriozu.Da imamo plamenjacu mi bismo papriku prskali ridomilom,antracolom,bravo itd.A mi radimo sa bakrom!za druge zemlje ne znam, samo znam da dok sam radio na zalevanje orosavanjem imao sam takve nalete plamenjace da su mi ti prvi plodovi bili sve ,,sareni,, u tackicama. i secam se da moj skolski drug dr. sasa petrovic tada rekao da do tada i na dalje nikada nece videti ovakav napad plamenjace. toliko o strucnosti a sto se tvoje bakterioze tice setih se jednog tvog komenara, pa sto ne pitas dr dusana....
petrovicnikolaaa. ti pazaris kod zokija iradmile u beloj flori ciji su vlasnici . a strucni saradnik ti dragan gaga. to su moji najbolji prijatelji.pljoprivredna apoteka do njih ciji radnik se zove nesa prosle god sadio papriku na 80 ari i imao prinos od 40t po hektaru isve prodao onde ispred apoteke. mozda si imao priliku damu vidis papriku. a ti po nasem sistem dalja vracka bolje vracka. pa u jagodini imas jocu kao strucno saradnika. e jedino je tacno da kao gaga nema boli covek i bolji drugar. donose ti na kucnu adresu, dobro posluju. a za ove posto neznas kako rade, mozda im je to onda poslovna tajna pa neka ostane na tome... pozdrav svima....
ja sam izgleda ove godine omanuo...Kako je kod drugih ne znam,ali videce se!