siki2
Član
tamara1611. ima malo tehnike u proizvodnji dukata . ja ga dosad nisam radio ali mi nije promaklo ove sezone. posto vidim da si ozbiljan proizvodjac hteo bih da podelim ovo iskustvo. hteo bih da te pitam:,, dali dukat trazi vecu kolicinu vode nego ostale sorte paprike? da li na pocetku vegetacije mozes slobodno da koristis azot u vecim kolicinama bez bojazni da moze da dodje do pojave bujnosti vegetativne mase? i na kraju, posto nisi iskontrolisao ,,bakteriozu kada po tebi treba poceti sa tretiranjem radi preventive? odgovori mi a u razgovor moze bilo ko da se ukljuci raspolozen sam da podelim iskustva, jer neko rece da je ovo paprika buducnosti. ako je tako ajmo detaljno da je analiziramo. jos jedina nepoznanica je ukus ajvara kad se spremi od nje. meni je to jako potebno jer ja radim za ljude koji odmah prave ajvar od moje paprike. pozdrav svima...
Vojkane za ovo bi te trebalo nagradit izuzetno dobra tema a pitanja još neodgovoreni jako puno. Ja sam mislio nagodinu probati dukat na jedno jutro i jako me zanima svako ovo pitanje, nemam što reći o proizvodnji dukata ali ću pažljivo sve čitat pa ću valjda nešto i saznat.
Pozdrav.