Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje , najlakse i svi ga imaju ko koristi xp i vistuMože i preko programa ACDSee (taj program bi trebalo da svi imaju sa Windowsom) opcija resize, staviš 800x600 i to je taman za ovaj prostor, ne mora da se pomera klizač ispod slike na standardnom monitoru 1024x768.
i sta sad. slike ja dosad nisam umeo da unesem a sada izgleda da ih necu ni gledati. sta vam je zar nije lepo videti nesto i skoro izvornom obliku. pozdrav svima...
sishke imam pitanje u vezi ovog plamenca sto ga pominjete. ja prvo neznam staje to a drugo kako su ga prepoznali ti iz strucne sluzbe. koliko je to opasno postoji mogucnost da to ovamo u mom kraju nema. ali kad neznam staje ili se to zove svuda drugacije.
Gledaćeš ih, ovo je samo bilo uputstvo kako da im se smanji "težina" da bi se lakše otvarale, a isto će izgledati.i sta sad. slike ja dosad nisam umeo da unesem a sada izgleda da ih necu ni gledati. sta vam je zar nije lepo videti nesto i skoro izvornom obliku. pozdrav svima...
plamenac si sigurno vidjao kad beres papriku. To su mali "crvici", odnosno larve leptira koji se ubuse u plod paprike. Najvecu stetu prave nama semenarima jer unistavaju seme. Nije zanemarljiva steta ni na plodovima jer se i oni nakon nekog vremena kvare ali prvo uniste semenu lozu.
Gotovo je nemoguce da sad vidis larvu jer su suvise male. Treba da obratis paznju da li u parceli imas male, sitne sive, gotovo bele leptire. To je kukuruzni plamenac
Sishke ajde molim te reci koliki ti je razmak red od reda na foliji a koliki je razmak u redu.
Pozdrav.
Ja sam moju papriku prskao u nedelju, 07.08. Napravio sam koktel, wuxal ca, folio gold, i insekticidi tonus, elisa, i armada. Sad, dali neko moze da mi kaze dali folio gold radi bakteriozu i dali nesto od ovih insekticida radi plamenca?