Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li mi neko može reći kakva je razlika između wuxal-Ca i kalcijum nitrata (koji je bolji) i kakva je njihva mešljivost sa drugim preparatima?
HVALA!
ljudi kakva vam je paprika ajvarusa na otvorenom?Kod mene se situacija menja iz dana u dan na lose.Od kise su krenule i bakterioze ponovo a primecujem da ima i malo zametnutih plodova,sta se desava pojma nemam.A daosam joj sve od djubriv,i zastite bukvalno sve.Bogami ako je i kod drugih slicno nece je puno biti.Cujem da je i u okolini krusevca veoma sareno i da ima dosta losih parcela.
Hvala puno.,sutra u nabavku,pa prskanje. Imam equation,može li joj on išta pomoći??Ovo gore na slici je SIVA PLESAN (botrytis)
Plod najcesce oboljeva kod peteljke.
Gljiva je vrlo rasprostranjena u prirodi, zivi na odrmrlim biljnim ostatcima.
Gljivi pogoduje visoka vlaznost zemljista i velika temeratura zemljista.
Ovaj parazit se prenosi preko zarazenog semena i biljnih ostataka.
Najefikasniji preparat za zastitu od ovog parazita je SWITCH,
takodje i Ronilan, Sumilex, Bravo720 sc, Folio gold,,, dobro odradjuju posao.
ljudi kakva vam je paprika ajvarusa na otvorenom?Kod mene se situacija menja iz dana u dan na lose.Od kise su krenule i bakterioze ponovo a primecujem da ima i malo zametnutih plodova,sta se desava pojma nemam.A daosam joj sve od djubriv,i zastite bukvalno sve.Bogami ako je i kod drugih slicno nece je puno biti.Cujem da je i u okolini krusevca veoma sareno i da ima dosta losih parcela.