ssseva
Član
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvo je stanje sa "plamencom" u paprici,ja sam moju oprskao sa coragenom,ima li neko iskustva sa ovim preparatom kazu da utice na sve stadijume od jaja pa do larvi.
Dukat, sadnja od 15.05 od 01.06:
Čija je paprika dukat.
Jel i ti radis seme za njih?ja imam nekih 50ari ,, dukat,, dr. dusana. javio mi se pre neko vreme , izrazio zelju da poseti svoje koperante. dukat ti je u odlicnom stanju , ima lepe plodove, i dobar prinos. svaka cast. reci mi samo na koju povrsinu imas dukat. pozdrav.
Evo i moje paprike, imala je poprilicno problema sa visokim temperaturama,
malo je niza, ali je solidno rodila. Prva slika je od ranije. Imamo tri plastenika, nije stavljana folija.
posto proizvodis seme za ove, reci mi jel imas odvojenu parcelu od pojedinih kultura i da li ti oni prosto traze kako moras raditi i sta vec . poznavajuci dr. dusana pretpostavljam da to mora bda bude prirodno i kako treba. pozdrav sishketu.
Lično mi više odgovara da su slike odmah vidljive u punoj veličini.Pošto na forumu postavljam mnogo slika prvo ih smanjim (ne baš uvek).Koristim ovaj mali progran za smanjivanje slikaMolim clanove da koriste Thumbnail prilikom postavljanja fotografija,jer ovako velike fotografije i jos jedna za drugom nemogu da otvore ni protoci od 5 M/s....