vosi
Član
ma kalcium fali, sigurno
tamara kakva ti je amy?
tamara kakva ti je amy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala MilovanePrvenstveno od dejstva sunčevih zraka na omotač ploda koji pravi efekat "lupe" i tako "progori" plod. Ne brini !
Neshko sve standardno kao i do sada azot fosfor kalijum itg, i vode,vode,vodePitao bih nesto vezano za prihranjivanje feferona.
U zasadu imam malu razliku u velicini i bujnosti biljaka.Razlog mislim da je kasnija sadnja za par dana i malo manji rasad, ali dobro razvija se lepo sva.Sad, zbog te razlike i sto na jednoj biljci imam i vec formirane plodove feferona koji su bas veliki, cak i ljuti probao sam, a na donjim delovima biljke imam i zacete plodove i cvet ali i tek zadate grancice koje tek formiraju zacetak roda. Cime prihraniti kad joj je sve potrebno?
A da li neki odnos drugaciji ili da cepnem ono kao 20 -20 - 20. A kalcijum posebno?Neshko sve standardno kao i do sada azot fosfor kalijum itg, i vode,vode,vode
Pa ako predhodno nisi uradio analizu zemljišta onda može jer sve zavisi od toga šta manjka ali sa 3 x 20 nećeš ništa pogrešiti.A da li neki odnos drugaciji ili da cepnem ono kao 20 -20 - 20. A kalcijum posebno?