Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo se počelo širiti. krenulo je od donjih listova,pa prema gore,listovi se suše..........šta je ovo na mojoj paprici? kako spriječiti?
Siki svaka čast za papriku dosta je krupna, imam i ja Bagoli u plasteniku ali nije toliko krupna, Vedrana mi je najkrupnija.Miladine evo moje paprike vanjski Bagoly
Kako da joj pomognem da se oporavi??Lići na virus mozaika duvana ustvari sve virusne mozaike karakterišu te žute mrlje i sušenje lista koji otpadne .Biljka se oporavi ali zaostaje u porastu i plodovi budu sitniji i nepravilnog oblika u odnosu na nezaražene biljke
Ako nije raširena pojava najbolje da je odstraniš da se nebi raširilo dalje a i da ne zagadiš zemljišteKako da joj pomognem da se oporavi??
Siki svaka čast za papriku dosta je krupna, imam i ja Bagoli u plasteniku ali nije toliko krupna, Vedrana mi je najkrupnija.
Ima li čime da se zaustavi,jer mij je žao da ih počupam,ima ih oko 30 .Ako nije raširena pojava najbolje da je odstraniš da se nebi raširilo dalje a i da ne zagadiš zemljište
siki jeli ista paprika Bagoli i Bagolj?Ovo je vanjska da je u plasteniku bila bi još krupnija a vedrana nemože dostići ovu težinu iako je super paprika.
Pozdrav.
siki jeli ista paprika Bagoli i Bagolj?