Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ja vidim ta paprika je oprskana sa nekim herbicidom na prvoj slici pogledajte gorusicu i stir
Sta joj je,nesto mi je sva jadna,list sav nepravilan,da bog sacuva.
Inace da napomenem,sortna karakteristika ove paprike je da ima malo kovrdzav list,ali ovde ima dosta novih koji rastu i skroz su nepravilni.Dali je to normalno?
Inace nije nikakav nedostatak,jer ima i stajnjaka i mesanog djubriva a bacao sam i yarino cropcare djubrivo.
Ako neko ima neki savet sta da joj radim neka kaze.Molim samo da bude ozbiljno,i neka se javljaju naj iskusniji.Danas je prospartana.
Calcium nesme sa ničim da se meša znam iz ličnog iskustva je će da ostane dole u prskalici pa ćeš morati da je čistiš
Jedino smeš da pomešaš i odmah da prskaš dok nije krenula reakcija ali to moraš da odradiš za 15minuta sveukupno.
kako da se ovo izliječi,ako je moguće?
Kalcijum smije da se mješa jedino sa kalijumom a nikako sa NPK koja sadržavaju fosfor iz razloga što se međusobno blokiraju i nema unosa hranjiva u biljku.
Nije smesno tamara nego zalosno jer cemo prskati sa svim i svacim a necemo je suzbiti i posle ce mo to pojesti..........bakteriozama nikad kraja,opet se otima kontroli i pored visokih temperatura,a jos kad vidim da je ima i u soji....strasno.ko zna sta je palo sa kisom?