nikola indjija
Član
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se nisam od onih proizvodjača koji se vode politikom baš me briga neću ja jesti trudim se da hemiju što manje koristim jer ima dosta efikasnijih i jeftinijih preparata od ovih koje nam kroz razne emisije poturaju i iz godine u godinu prinudjeni smo da koristimo sve jača sredstva i veće doze nebi li sačuvali naše useve.Ljudi, hajde da pitamo, recimo, veterinare, kakvo je dejstvo tog antibiotika, namenjenog životinjama, pa posle da bacamo pare, ili još gore, da izazovemo posledice po zdravlje ljudi. Srećom još nema plodova,pa ta opasnost još nije velika, ali mislim da svi znamo šta znači "pojesti" antibiotik u mesu ili plodu biljaka. Ovo i neka bude odgovor , zašto Kasumin-a ni posle toliko godina nema kod nas u legalnoj prodaji. Ali,posle uvođenja CODEX-a i kod nas, sve je moguće.
jel to meni namenjenoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nije namenjeno nikom od vas nisam znao da izbrisem poruku pa sam je prepravio i lupio bezveze slovajel to meni namenjeno
Jel paprika napolju,sa cime je prskana,mozda ima previse vodešta da radim sa paprikom,a?
kada si je rasadio i čime si je tretiraozašto se listovi na paprici uvijaju prema gore,po glavnom nervu (po dužini lista)?? ima dovoljno vode.slonovo uvo
zašto se listovi na paprici uvijaju prema gore,po glavnom nervu (po dužini lista)?? ima dovoljno vode.slonovo uvo