Kurkela
Banned
A sa cim da se branimo od tog tripsa i kada ?
U temi ''Zastita povrca od stetocina" imaju
navedeni neki od preparata koji suzbijaju tripse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sa cim da se branimo od tog tripsa i kada ?
Posle sadnje prihranjeno sa 11 52 5 folijarno nisam sa ničim inače vlagu u zemlji održavam u optimali pošto imam tenzijometar inače ta površina na kojoj je paprika đubrena je sa stajskim đubrivom pošteno u svakom slučaju hvala ja nisam previše iskusan povrtar ali mi nije ni prvi put dosada nikada nije bilo ovako i čenim svačije mišljenje samo da nebude ironičnoDr. Haus, da li se je prehranjivao posle sadnje, bilo "starterom" kroz KPK ili folijarno. Čim su listovi napravili "čamčić", to je znak da paprika mnogo pati. Može da bude i do vode, ali je pre do hrane. Ja sam taj problem rešio folijarnom prihranom, u godinama kada sam počinjao. To je moje iskustvo, ne znam šta misle iskusnije kolege.
ko proizvodi ovaj preparat i ima li kakav linklaser je novi preparat i namenjen je krastavcima i paprici a karenca samo tri dana
ko proizvodi ovaj preparat i ima li kakav link
treba joj 20-20-20 a ide skroz do pojave plodova onda ide 16-8-32 barem je kod mene tako.
Posle sadnje prihranjeno sa 11 52 5 folijarno nisam sa ničim inače vlagu u zemlji održavam u optimali pošto imam tenzijometar inače ta površina na kojoj je paprika đubrena je sa stajskim đubrivom pošteno u svakom slučaju hvala ja nisam previše iskusan povrtar ali mi nije ni prvi put dosada nikada nije bilo ovako i čenim svačije mišljenje samo da nebude ironično
u pravu si i ja sam tako jedne godine buljio u tenziometar paje on u međuvremenu zablokiro i tako sam ja popušio za prvi rod paprike...Ma kakvi tenziometri i slicne stvari napravljene za otimacinu para, gurnes prst u zemlju blizu biljke i proveris vlaznost zemlje.