oldtimer
Član
Prijalo mu je lepo vreme jako! Za dva dana od proslog posta je paprika napredovala bas jako. +1 par listova na sim biljkama!
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
previse tretmana prijatelju,gusis biljku to je ipak rasad.po tvom ispada na 2 dan prskasJa sam vec poludeo sa ovim rasadom ove godine prvo je bio problem poleganje pa sam prskao Proplantom vec 4 puta bio je to mix Proplant 15 ml+Fastac 2ml+Cirkon 4ml (cirkon da pogura fastac) jednom sam prskao sa Bioflex L 25 ml i u zadnje prskanje sam ubacio i Signum 10 gr.Sledece ce biti Abastate i Laser pa Kalcijum folijarno i onda po jednom Nordox,Qvadris,Folio Gold i Switch.Ubacicu i FitoTriak 2 puta ako on radi nesto uopste,navodno tera insekte.Sve ovo prskanje plus da bude suva liska ceo dan i noc uz zalivanje u zoru da se susi sa rosom a prskanje obavaljam oko 5h da se zasusi pred noc.Mislim da je kljuc u malim zalivanjima cisto da ima dovoljno da popije za dan i da bude u suvim uslovima konstantno.Cak i orosivace zadnjih dana ne koristim da nema vlage okolo da isparava.I jos na to imam plevljenje i barem jedno prihranjivanje fertigaciono najverovatnije sa 20-20-20 2 gr po litru videcu sta je najskuplje od tih prihrana pa cu uzeti to.Za sada mi je bilo poleganje i bilo je najezde insekata trebalo bi i oko plastenika pobiti sve prskanjem okolo.Razmisljam se da nadjem Talstara i da proteram kroz orosivace 300 kila vode da potrujem sve u plasteniku a ko mi ovo ne bude delovalo.
Hoce da bude agresivan kletox. U paprici samo koristim floyd i focus ultra.Sirak u paprici.Dali prskati sa ketox ili sa fusilade forte?
mozes sa obadva ali generalno fuzilajd najbolji preparat za tu svrhuSirak u paprici.Dali prskati sa ketox ili sa fusilade forte?