Bunardzija temerin je napisao(la):
U plasteniku danju sam uspeo da napravim negde oko 25 stepeni ali nocu nemogu nikako da naguram vise od 10 stepeni jer je napolju oko(-5)!dali ce da pude neki veliki problem zbog ovog za seme paprike kod klijanja?ili ce se zbog ovog samo oduziti klijanje?
Ako nemaš duplu foliju na plasteniku nemoj se puno trudit nemože se dić temperatura bez ćebeta.
Post je spojen: [time]1299333291[/time]
Sad sam pojacao grejanje na oko 13-18 stepeni!Inace tako sam i mislio da klijanje pocne za 3-4 nedelje da nebi poranio sa sadnjom napolju!kad vi pocinjete da sadite rasad na otvoreno?nisi mi odgovorio dali je dosta ta tacna sa 104 rupa do presade na otvoreno.
Evo ja ću ti odgovoriti kad se sadi vani ali mogu ti reći samo kako se radi kod nas. Sadnja ti počinje od 05.04 pa dalje ali mora se pokrivati agrilom i dosta dobro prolazi rana sadnja ne velike površine prava sadnja počinje 05.05 pa dalje kod nas svi koriste 104 rupe za sadnju na njivi.
A sada bi molio da mi rečete dali je netko od vas koristio u proizvodnji paprike poboljšivač tla TRIFENDER ili stimulator TRIOFER ILI GEOMAR ili nešto slično kakva su vam iskustva.