nikola indjija
Član
Takodje i jatamara1611 je napisao(la):Cist marketing,ne verujem u te ztvari ni trunke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje i jatamara1611 je napisao(la):Cist marketing,ne verujem u te ztvari ni trunke.
Gde prodajes crvenu paprikutamara1611 je napisao(la):gde ste paprikari?spremate li se za sezonu?
sta sejete ove godine i koja je povrsina u pitanju?
Ja radim 5ha crvene paprike.
nikola indjija je napisao(la):uglavnom marketima,i nesto na kvantastamara1611 je napisao(la):gde ste paprikari?spremate li se za sezonu?
sta sejete ove godine i koja je povrsina u pitanju?
Ja radim 5ha crvene paprike.
Gde prodajes crvenu papriku
radim Strizanku i dukat i nesto baburemrav je napisao(la):ja radim mahom u plastenike a matorci tj cale i keva na otvoreno,ja hibride a oni one stare kurtovku ,belu dugu,paradajskinju,somborku kosovarsku sto oni kazu,ali moja racunica za to ko li ko ima ha se ne slaze sa njihovom ali to nema veze bitno da se radi,a koju ti sortu radis
soony-69 je napisao(la):Pozdrav ekipi!
Nov sam ovdje pa da se predstavim.Iz Hrvatske sam-Virovitica i bavim se povrčem.Kod nas se dosta sadi crvena rog paprika za ajvar.Uzadnje vrijeme je popularna sorta Ljubov dlan.Molio bih ako mi netko može reči tko u Srbiji proizvodi najkvalitetnije sjeme te paprike,jer ovdje čujemo da ima svakakvih prodavača.Čuo sam da je ove godine rađena i pod nekim drugim imenom,ali ne znam kojim.
Hvala unaprijed
Imam ja dobro seme paprike ostalo mi je nesto viska u pitanju je dukat!To ti je nova sorta,iz svetlo zelene prelazi u crvenu boju i mislim da je to trenutno najceistije seme na trzistu.Ako te interesuje javi.
Evo ja sadim Bagoly i mogu reći da je izvrsna paprika ide do 200g samo ima jednu manu nicanje je jako neujednačeno i ne nikne sve drugo sve u redu kod nas je popularna Barbi.Jingis je napisao(la):Ja sam uzeo seme babure Bagolj umesto Bobite koju sam hteo ali nisam nasao. Dali neko ima iskustva sa ovom paprikom?
Ovde mozete skinuti katalog: http://www.duna-r.hu/index.php?lang=sg
Daj jos neki podatak ja sam radio "bobitu" ali ove godine nema je na trzistu pa sam razmisljao o "bibik" ili "bagolj" i odluka pala na bagolj da li sam pogresio videcemo za par mesecisiki2 je napisao(la):Evo ja sadim Bagoly i mogu reći da je izvrsna paprika ide do 200g samo ima jednu manu nicanje je jako neujednačeno i ne nikne sve drugo sve u redu kod nas je popularna Barbi.Jingis je napisao(la):Ja sam uzeo seme babure Bagolj umesto Bobite koju sam hteo ali nisam nasao. Dali neko ima iskustva sa ovom paprikom?
Ovde mozete skinuti katalog: http://www.duna-r.hu/index.php?lang=sg