Uzgoj paprike -opšta tema

• Začetnik teme oblak
  • Datum pokretanja
Pa kostace me 100e kanap i kocici, ali ostace i za sledecu sezonu (makar kocici ako ne i kanap). Mislim da ce se isplatiti jer ipak to je nekih 200 kg paprike a spasice mnogo, mnogo vise. Kako koji struk ispadne iz reda tako bude sprzen od sunca...tj plodovi.

Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока

kada je nagrces? i kako onda kopas tj jel u kopanju ne ostetis kpk trake? imas li koju sliku nagrnutih paprika?
cf7506c69b4c78ebe656e1c5a2aee51f.jpg
eb79247f7ed4901513e5889b6d839262.jpg

Sent from my D2303 using Tapatalk

Evo ovde se vidi, znaci kad poraste onako izbacu par listova pocne po neki cvet. Kopa se mnogo lako manjim matikama oko korena a sredinu freziram jednom onda posle nagrtam. Kad se nagrne nema vise kopanja samo gde se pojavi trava po neka oplevi se ali retko ih ima.

Sent from my D2303 using Tapatalk

Dali je to cena vidno mrdnula na gore ili se meni pricinjava.
I mi takodje nasu papriku kanapima zadrzavamo od lomljenja grana i padanja na zemlju.
Trenutno treci kanap pustamo.

Danas je cena u Leskovcu pala, da li je trenutno ponuda traznja tako nzm. Oko 50 din je.

Sent from my SM-T110 using Tapatalk

Dali je to cena vidno mrdnula na gore ili se meni pricinjava.
I mi takodje nasu papriku kanapima zadrzavamo od lomljenja grana i padanja na zemlju.
Trenutno treci kanap pustamo.
Kod mene je do skoro paprika bila od 60-80 din, sada je ima i na 90. Mada kao sto rekoh ja je prodajem za sada isto kao u pocetku od 60-70 din.

Kvantas Novi Sad,prva klasa crvene paprike 50-60 dinara,ekstra roba,dosta robe,vise nego prosle nedelje,duplo vise sigurno...

Pa ja sam kalcijum 4-5 puta prskao najmanje. A sto se zastite tice minimum je oko 10 prskanja.

Nazad
Vrh