Hitmanle016
Član
Zanimlkivo da belo uvo i dukat manje pucaju od slonovo uvo, crveni dlan, ljubov dlan, moravka itdal ce da puca zrela od ove kise samo tako
kao za novu godinu .....
Sent from my D2303 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zanimlkivo da belo uvo i dukat manje pucaju od slonovo uvo, crveni dlan, ljubov dlan, moravka itdal ce da puca zrela od ove kise samo tako
kao za novu godinu .....
U jednom delu parcele imam neku kako da kazem uvalu i tu se uvek skuplja voda sto od kap po kap sto od kisa. U jednom malom delu lezi voda stalno. E sad tamo su paprike od minimum 200 grama pa do 300. Tako da im voda nije smetala uopste zaboravih da kazem slonovo uvo, crveno je u pitanju.Zanimlkivo da belo uvo i dukat manje pucaju od slonovo uvo, crveni dlan, ljubov dlan, moravka itd
Sent from my D2303 using Tapatalk
Koja je cena po Pazaru???
Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
Pa nije tesko saznati cenu dole u Pazaru...dole nema basti sve sami kamen i brda...tako da logicno je da je dosta skuplja. Ja sam prodavao stvarno extra papriku za kupce iz okoline Brusa po 60 din isto tako na velike kolicine...jedno je sigurno, cena da pada nece, moze samo da raste.
Slusaj druze...nemoj da se iznenadis ako je dole 80-90 cena na malo. Inace sto se tice cene paprike slazem se da je cena od 60 din na veliko OK. Jesam proizvodjac ali sam realan. E sad...ima malo do ponude i potraznje...neki koji godinama rade papriku su pukli...ove godine su uzasno visoke temperature nanosile velike stete i insekti su pravili velike probleme. Inace meni je 2. godina kako radim papriku a pre sam je kupovao i mogu ti reci da je godinama solidna cena...50-60 dinara je bila na malo i pre 4-5 godina ali to je i realno, skupa je to proizvodnja.
Ok, koliko si do sada nabrao sa 100 ari? Ja sam isto poceo prosle godine sa 10 ari ove imam 60 ari. I do sada sam nabrao ne bih znao bas precizno ali nekih 7-8 (moze bito samo vise manje ne) tona ali to je jedna berba koja se upravo zavrsila ovih dana pocinjem drugi krug.