Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje bi bilo da i sad ćutite kao i kad su bili blokadePet dana si sedeo na blokadama i sada nemozes da stojis u redu?Ti si sada kao neki veteran iz rata?Jel trebamo mi koji nismo na bili na protestu da vam damo orden za vase zasluge?
i ne izazivati ljudeMoj post se odnosio na laž države kako malo ljudi ima za subvencije i kako je mali broj ljudi protestvovao.
A što se tvog posta tiče sve si sam rekao.
Treba da te je sramota da tako nešto napišeš ne meni već svakom ko je tih pet dana odvojio od dece i porodice i tamo proveo kako zarad sebe tako i takvih poput tebe.
Žalosno...Pre pola sata sam prošao pored uprave u Bečeju, gužva je velika.
Parking je pun auta i ljudi. Čekaju ljudi red za brojeve koji će se deliti ujutro oko 7h.
Diklofen a što je sad to lupetanje-to su činjenice svidele se tebi ili ne
Te cifre su od pre Dragina

?Kada se smeješ odgovori mi koliko u tvom selu ima takvih u odnosu na sva registrovana gazdinstva i sve će ti biti jasno.

evo jaćuti odgovoriti u Padini ima 40% gazdinstva većih od 30h a 99,9% većih od 10 h.Kada se smeješ odgovori mi koliko u tvom selu ima takvih u odnosu na sva registrovana gazdinstva i sve će ti biti jasno.
Moze da se posalje i postom. Izbegnu se nepotrebne guzve, a kuci uvek ima nesto da se radi + zetva.Pre pola sata sam prošao pored uprave u Bečeju, gužva je velika.
Parking je pun auta i ljudi. Čekaju ljudi red za brojeve koji će se deliti ujutro oko 7h.