DusanA
Član
Ja sam danas bio i uzeo formulare, novina jeste sto se pise svaka katastaska parcela za svaku kulturu posebno, objasnjavala je gospodja, bilo nas je vise, pises prvo sve parcele pod jednom kulturom, oda sve parcele pod sledecom kulturom i tako redom, na kraju napises zbir hektara i to je to. Sada, ja bas nisam siguran da li treba sabirati povrsine i u okviru kultura, na primer upises kukuruz, pa saberes povrsinu pod kukuruzom, zatim saberes suncokret i tako dalje., pa na kraju ukupan zbir hektara. Ako neko zna ?
Isto tako mi je razjasnila da oni racuni (kopije fiskalnih) koje sam predao za refakciju idu i za subvenciju, ali moraju biti overeni u sudu ili opstini. Ovo vazi samo za one koji su u PDV sistemu, za ostale je isto kao i pre, znaci vaze kopije fiskalnih.
Otisao sam u MZ i overio te kopije, svih 47 kopija, a racuna mi je naplatila kao jednu overu i udarila na kraju pecat.
Nadam se da je ovim kraj svim zavrzlamama, bas su ga zakomplikovali.
Isto tako mi je razjasnila da oni racuni (kopije fiskalnih) koje sam predao za refakciju idu i za subvenciju, ali moraju biti overeni u sudu ili opstini. Ovo vazi samo za one koji su u PDV sistemu, za ostale je isto kao i pre, znaci vaze kopije fiskalnih.
Otisao sam u MZ i overio te kopije, svih 47 kopija, a racuna mi je naplatila kao jednu overu i udarila na kraju pecat.
Nadam se da je ovim kraj svim zavrzlamama, bas su ga zakomplikovali.