Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A u cemu je problem? Zasto je bila losa organizacija? Samo zato sto si mislio da ces moci danas prepodne da dosetas u trezor i da budes prvi ili drugi predas zahtev i sve zavrsis za 15 min?! Kako da ne. Sta onda smo mi blesavi i neorganizovani sto smo cekali dan ranije a ti si organizovan? ......... Portir je lepo prozivao 20 osoba sa spiska kojeg su ljudi sami napravili, tj kako je ko pristizao tako je upisao vreme i ime za koga ceka ili svoje ime i bog da te vidi! Po 20 ljudi nije pravilo guzvu u trezoru i sigurno je bilo manje nervoze nego kao sto je bilo prosle godine kad je rulja navalila na vrata pa je bilo svacega a o tom ne bih. Te ljude sto vidite na snimku kod vrata(ustvari prvih 10-ak a i ja medju njima) oni su zauzeli i cuvali mesta u smenama i to od 9h juce prepodne! To je neorganizovanost? Nikad nije bila BOLJA! Neka me neko ispravi ako gresim....Subotica juče poslepodne
Loša organizacija kao i uvek kod nas.
Ćale je bio danas prepodne u portirnici (u trezor nisu puštali) i stavljen je na spisak za deljenje brojeva u ponedeljak ujutro pod brojem 68 ili tako nešto. Videćemo kako ćemo proći, ako nastane neka gužva i guranje idem 300m dalje u poštu i šaljem preporučeno.