Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje bi bilo da i sad ćutite kao i kad su bili blokade i ne izazivati ljudePet dana si sedeo na blokadama i sada nemozes da stojis u redu?Ti si sada kao neki veteran iz rata?Jel trebamo mi koji nismo na bili na protestu da vam damo orden za vase zasluge?
Moj post se odnosio na laž države kako malo ljudi ima za subvencije i kako je mali broj ljudi protestvovao.
A što se tvog posta tiče sve si sam rekao.
Treba da te je sramota da tako nešto napišeš ne meni već svakom ko je tih pet dana odvojio od dece i porodice i tamo proveo kako zarad sebe tako i takvih poput tebe.
Žalosno...Pre pola sata sam prošao pored uprave u Bečeju, gužva je velika.
Parking je pun auta i ljudi. Čekaju ljudi red za brojeve koji će se deliti ujutro oko 7h.
Diklofen a što je sad to lupetanje-to su činjenice svidele se tebi ili ne
Te cifre su od pre Dragina
Kada se smeješ odgovori mi koliko u tvom selu ima takvih u odnosu na sva registrovana gazdinstva i sve će ti biti jasno.
evo jaćuti odgovoriti u Padini ima 40% gazdinstva većih od 30h a 99,9% većih od 10 h.Kada se smeješ odgovori mi koliko u tvom selu ima takvih u odnosu na sva registrovana gazdinstva i sve će ti biti jasno.
Moze da se posalje i postom. Izbegnu se nepotrebne guzve, a kuci uvek ima nesto da se radi + zetva.Pre pola sata sam prošao pored uprave u Bečeju, gužva je velika.
Parking je pun auta i ljudi. Čekaju ljudi red za brojeve koji će se deliti ujutro oko 7h.