Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Iskoristio sam svu povrsinu.
Kupio sam nesto goriva za prolecne radove.

Da li imate problema sa pojavljvanjem računa u e-agraru. Kod mene je jedno vreme bilo u redu sada se opet ne vide. Šta ako ne budu vidljivi do kraja godine?

Ni kod mene zadnji račun se ne pojavljuje. Ima oko 7 dana kako sam uzeo gorivo.

Ja sam uzeo 21 novembra. Danas sam poslao mail da vide i poprave sistem jer nesto ne valja.🤣

Saljete sve podatke sa racuna i prilozite racun na mail: uap.refakcija@minpolj.gov.rs

U kratkom roku vam odgovore.
Kao što kaže čovek, pošaljite skenirane ili fotografisane račune koji se nisu pojavili na ovaj mejl, i još napišite i sledeće:

1. ceo ID kupca,
2. broj PG
3. PIB benzinske pumpe,
4. PFR računa
5. datum prometa,
6. ime i prezime.

Pozdrav pitanje za Srdjana!
Podneo sam zahtev za refrakciju 22.07.2024 dobio sam resenje prihvatio resenje.ali nevidim broj resenje u podnosenje žalbi i odustanak od prigovora. Zvao sam 4-5 puta isti odgovor. Pisao sam 5 puta email i isti odgovor. Status mi stoji poslao a isplate nema.
Drugi zahtev podneo sam 07.08.2024 to je placen. Kome se obratiti za tacnije informacija da vidim sta je problem . Hvala puno!

Pozdrav pitanje za Srdjana!
Podneo sam zahtev za refrakciju 22.07.2024 dobio sam resenje prihvatio resenje.ali nevidim broj resenje u podnosenje žalbi i odustanak od prigovora. Zvao sam 4-5 puta isti odgovor. Pisao sam 5 puta email i isti odgovor. Status mi stoji poslao a isplate nema.
Drugi zahtev podneo sam 07.08.2024 to je placen. Kome se obratiti za tacnije informacija da vidim sta je problem . Hvala puno!
Ako ne vidite broj rešenja u padajućem meniju onda vam je prošao zakonski rok za žalbu.

Pare će te dobiti svakako ne brinite ništa 🙂.

Pošaljite pitanje na uap.refakcija@minpolj.gov.rs

Napisao sam bio pet puta mejl sa mojim podacima i problemom. I zanimam me zasto je uplacen 07.08.i ovaj 22.07.nije? Da li Vi mozete da mi date kontakt broj da nazovem da vidim u cemu je problem ili da Vama ostavim podatke u privatnoj poruci da Vi proverite sta je problem? Hvala puno.

Ako ne vidite broj rešenja u padajućem meniju onda vam je prošao zakonski rok za žalbu.

Pare će te dobiti svakako ne brinite ništa 🙂.

Pošaljite pitanje na uap.refakcija@minpolj.gov.rs
Napisao sam bio pet puta mejl sa mojim podacima i problemom. I zanimam me zasto je uplacen 07.08.i ovaj 22.07.nije? Da li Vi mozete da mi date kontakt broj da nazovem da vidim u cemu je problem ili da Vama ostavim podatke u privatnoj poruci da Vi proverite sta je problem? Hvala puno.

Broj koji sam imao više nije u funkciji tako da vrlo rado bih vam dao neki drugi broj da ga imam. Zato mogu samo ovo da vam dam.

IMG-becd937991263b42c90cd1075b8a0295-V.jpg
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava poljoprivredne proizvođače i sve zainteresovane korisnike da su im u cilju lakšeg pristupa informacijama o podsticajima i efikasnijoj podršci, dostupni sledeći kanali komunikacije Uprave za agrarna plaćanja:

1. Kontakt telefoni:

- nacionalne mere

011/3020100
011/3020101
011/3020118
0800/106107 (Pozovite ovaj broj i zamolite ih da vam kažu šta se dešava)

- IPARD

011/3107013

2. Kontakt forme na zvaničnim internet prezentacijama:

- Uprava za agrarna plaćanja:

- eAgrar:

3.Elektronske adrese:

uap.refakcija@minpolj.gov.rs
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs uap.callcentar@minpolj.gov.rs
ipard.info@minpolj.gov.rs

4. Društvene mreže:

- Instagram profil

- Fejsbuk profil

- Viber profil

Ne valja im ovaj sistem nikako... Čisto sumljao da će se pojaviti računi. Ovo se već desilo na proleće, pisao im, slao račune podatke. Dobio odgovor rešiće se u najkraćem roku... Evo 8 meseci i ništa. Samo što je meni bio račun na e agraru 2 dana i nestao. Treba ovo ukinuti i sipati direktno sa sniženom cenom sa brojem Pg. Pa nek kontrolišu

Nemoguce da niko ne kupuje vise nafte nego sto ima pravo na tu refakciju pa toliko kukate za te racune,

Nazad
Vrh