Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Iskoristio sam svu povrsinu.
Kupio sam nesto goriva za prolecne radove.

Da li imate problema sa pojavljvanjem računa u e-agraru. Kod mene je jedno vreme bilo u redu sada se opet ne vide. Šta ako ne budu vidljivi do kraja godine?

Ja sam uzeo 21 novembra. Danas sam poslao mail da vide i poprave sistem jer nesto ne valja.🤣

Saljete sve podatke sa racuna i prilozite racun na mail: uap.refakcija@minpolj.gov.rs

U kratkom roku vam odgovore.
Kao što kaže čovek, pošaljite skenirane ili fotografisane račune koji se nisu pojavili na ovaj mejl, i još napišite i sledeće:

1. ceo ID kupca,
2. broj PG
3. PIB benzinske pumpe,
4. PFR računa
5. datum prometa,
6. ime i prezime.

Pozdrav pitanje za Srdjana!
Podneo sam zahtev za refrakciju 22.07.2024 dobio sam resenje prihvatio resenje.ali nevidim broj resenje u podnosenje žalbi i odustanak od prigovora. Zvao sam 4-5 puta isti odgovor. Pisao sam 5 puta email i isti odgovor. Status mi stoji poslao a isplate nema.
Drugi zahtev podneo sam 07.08.2024 to je placen. Kome se obratiti za tacnije informacija da vidim sta je problem . Hvala puno!

Pozdrav pitanje za Srdjana!
Podneo sam zahtev za refrakciju 22.07.2024 dobio sam resenje prihvatio resenje.ali nevidim broj resenje u podnosenje žalbi i odustanak od prigovora. Zvao sam 4-5 puta isti odgovor. Pisao sam 5 puta email i isti odgovor. Status mi stoji poslao a isplate nema.
Drugi zahtev podneo sam 07.08.2024 to je placen. Kome se obratiti za tacnije informacija da vidim sta je problem . Hvala puno!
Ako ne vidite broj rešenja u padajućem meniju onda vam je prošao zakonski rok za žalbu.

Pare će te dobiti svakako ne brinite ništa 🙂.

Pošaljite pitanje na uap.refakcija@minpolj.gov.rs

Napisao sam bio pet puta mejl sa mojim podacima i problemom. I zanimam me zasto je uplacen 07.08.i ovaj 22.07.nije? Da li Vi mozete da mi date kontakt broj da nazovem da vidim u cemu je problem ili da Vama ostavim podatke u privatnoj poruci da Vi proverite sta je problem? Hvala puno.

Ako ne vidite broj rešenja u padajućem meniju onda vam je prošao zakonski rok za žalbu.

Pare će te dobiti svakako ne brinite ništa 🙂.

Pošaljite pitanje na uap.refakcija@minpolj.gov.rs
Napisao sam bio pet puta mejl sa mojim podacima i problemom. I zanimam me zasto je uplacen 07.08.i ovaj 22.07.nije? Da li Vi mozete da mi date kontakt broj da nazovem da vidim u cemu je problem ili da Vama ostavim podatke u privatnoj poruci da Vi proverite sta je problem? Hvala puno.

Broj koji sam imao više nije u funkciji tako da vrlo rado bih vam dao neki drugi broj da ga imam. Zato mogu samo ovo da vam dam.

IMG-becd937991263b42c90cd1075b8a0295-V.jpg
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava poljoprivredne proizvođače i sve zainteresovane korisnike da su im u cilju lakšeg pristupa informacijama o podsticajima i efikasnijoj podršci, dostupni sledeći kanali komunikacije Uprave za agrarna plaćanja:

1. Kontakt telefoni:

- nacionalne mere

011/3020100
011/3020101
011/3020118
0800/106107 (Pozovite ovaj broj i zamolite ih da vam kažu šta se dešava)

- IPARD

011/3107013

2. Kontakt forme na zvaničnim internet prezentacijama:

- Uprava za agrarna plaćanja:

- eAgrar:

3.Elektronske adrese:

uap.refakcija@minpolj.gov.rs
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs uap.callcentar@minpolj.gov.rs
ipard.info@minpolj.gov.rs

4. Društvene mreže:

- Instagram profil

- Fejsbuk profil