Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Ovaj post je jedan par opanaka.
Međutim, ne razumem tvoju potrebu da pišeš nešto što ne znaš, zašto nerviraš ljude?
Kada lepo napišem - MALO je 100 litara po hektaru za voćare KOJI RADE KAKO TREBA, a govorim iz ličnog iskustva, odakle tvoja potreba da SMATRAŠ da to nije tako?
Ko kada bih ja sada napisao, ne treba toliko i toliko semena po hektaru, ili ne treba toliko stočne hrane po grlu, a pojma nemam o tome.
Stvarno mi neki ljudi nisu jasni...
vrati se na prvobitno pitanje na koje ste se vi nadovezali tj na moj odgovor

nisam znao da vocari prskaju u decembru voce a povrtari trce po plastenicima sa traktorom,mozda greju na agregat al to je potpuno druga tema
Jedno tehnicko pitanje.
Da li ce neiskoriceni racuni moci da se iskoriste u novom ciklusu od nove godine, to jest od nove obnove gazdinstva?
Ne vidim razlog zbog cega bi neko racune prebacio za sledecu godinu

Tezak smo narod do bola
ovako je sve pocelo

pitanje i razlog je bilo refakcija koja je i tema a ne potrosnja nafte

cudo smo mi od naroda

daj bre pa vocari ili rade sa fergusonom ili malim dajcom

potrosnja je mala da se ubijes

dal prskaju ili malicaraju svejedno,ne potrose po jutru vise od 4 litre

taj sto je sad kupio za prolece vecu kolicinu nafte,neki grebator teski jer se boji da slucajno ovi ne ukinu po 179 dinara
Imas ljude koji ne planiraju od danas do sutra i normalno je kupiti ranije neke stvari koje uvek mogu da stoje na zalihama.

To je ok. I pročitaj moju reakciju na to. Slažemo se.

Međutim, problematično je nešto drugo, a u prethodnom postu sam lepo objasnio, da se ne ponavljam.

Vidiš OVO JE PROBLEM, OVO VEZE S MOZGOM NEMA:
daj bre pa vocari ili rade sa fergusonom ili malim dajcom

potrosnja je mala da se ubijes

dal prskaju ili malicaraju svejedno,ne potrose PO JUTRU vise od 4 LITRE

Imas ljude koji ne planiraju od danas do sutra i normalno je kupiti ranije neke stvari koje uvek mogu da stoje na zalihama.
svakako razumemo se

medjutim pitanje je bilo za refakciju

ako si vec doneo naftu takoreci bezveze,potrosio sve parcele
sto bi se racuni vazili i sledece

bitna je potrosnja a ona ocigledno kako stoje stvari ne prati ratarstvo i to ovo moderno

niko ne ore,niko ne kembridzuje posle setve itd itd

kasnije problem sto nema kise,nicanje katastrofa,svaki trag sejalice tj traktora se vidi itd itd,e jbg

sremci imate srece sto vam 3 godine pada kisa,to sto vam oluja sjebala manje vise,zato i ti vise neces suncokret
prinosi vam prosecni svake godine,tj vadite prosek ostale srbije

mi se gore raspadamo sa prinosima

sad neki dan pricao sa likom sto prodaje johane i clasove
sve ispod dunava se kupuje

doduse imamo i ovde ovih nasih sto kupuju,sto kazes vrag je cudo
sad stigao polovni clas u st zednik a isto to gazdinstvo na privatnoj pumpi duzno preko 4k evra

prinosa nema al se tera i dalje,dokle videcemo

ma gde pazi likove koji bi da uzmu refakciju iako nemaju gde da potrose tu naftu

a toliko se bunilo sto sns likovi sa beograda imaju nis karticu i toce

znaci i ovi poljo likovi 1/1 su isti ti clanoci nazadnjaka al kao ne zna se :haha:

malverzacije odmah,samo da u dzepu legne lova

onaj najgori

sto zna sve fore

a i pise o tome

ljudi se sokiraju :LOL:

sad je covek otisa u austriju
duzan je oko 35-40 hilj evra

da li ce da proda zemlju ili ne,cucemo???

inicijali M K
znaju suboticani ko je

Nema veze sa temom to si u pravu, ali da je samo njihova stvar... pa baš i nije. Dira to i ostale, na razne načine, al to već stvarno nije tema.

I, jel ima neko informaciju, da li ce neiskoriaceni racuni iz ove godine moci da se iskoriste iduce godine.
Racuni su vidljivi u eagraru.

Poslednja izmena:
Мени су на пумпи рекли да сваки рачун пријавим јер као можда буде нешто преко покрајине. У фазону да ће можда и покрајина давати неки повраћај. Сада колико они са пумпе знају и да ли у опште ишта знају па нагађају и лупетају не знам. То је оно што су ми рекли, а ја вам преносим.

Nazad
Vrh