paorpaor
Član
Iskoristio sam svu povrsinu.
Kupio sam nesto goriva za prolecne radove.
Kupio sam nesto goriva za prolecne radove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Saljete sve podatke sa racuna i prilozite racun na mail: uap.refakcija@minpolj.gov.rsNi kod mene zadnji račun se ne pojavljuje. Ima oko 7 dana kako sam uzeo gorivo.
Kao što kaže čovek, pošaljite skenirane ili fotografisane račune koji se nisu pojavili na ovaj mejl, i još napišite i sledeće:Saljete sve podatke sa racuna i prilozite racun na mail: uap.refakcija@minpolj.gov.rs
U kratkom roku vam odgovore.
Ako ne vidite broj rešenja u padajućem meniju onda vam je prošao zakonski rok za žalbu.Pozdrav pitanje za Srdjana!
Podneo sam zahtev za refrakciju 22.07.2024 dobio sam resenje prihvatio resenje.ali nevidim broj resenje u podnosenje žalbi i odustanak od prigovora. Zvao sam 4-5 puta isti odgovor. Pisao sam 5 puta email i isti odgovor. Status mi stoji poslao a isplate nema.
Drugi zahtev podneo sam 07.08.2024 to je placen. Kome se obratiti za tacnije informacija da vidim sta je problem . Hvala puno!
Napisao sam bio pet puta mejl sa mojim podacima i problemom. I zanimam me zasto je uplacen 07.08.i ovaj 22.07.nije? Da li Vi mozete da mi date kontakt broj da nazovem da vidim u cemu je problem ili da Vama ostavim podatke u privatnoj poruci da Vi proverite sta je problem? Hvala puno.Ako ne vidite broj rešenja u padajućem meniju onda vam je prošao zakonski rok za žalbu.
Pare će te dobiti svakako ne brinite ništa .
Pošaljite pitanje na uap.refakcija@minpolj.gov.rs
Broj koji sam imao više nije u funkciji tako da vrlo rado bih vam dao neki drugi broj da ga imam. Zato mogu samo ovo da vam dam.Napisao sam bio pet puta mejl sa mojim podacima i problemom. I zanimam me zasto je uplacen 07.08.i ovaj 22.07.nije? Da li Vi mozete da mi date kontakt broj da nazovem da vidim u cemu je problem ili da Vama ostavim podatke u privatnoj poruci da Vi proverite sta je problem? Hvala puno.