Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
14.11 2024 dobio i prihvatio rešenje ali ga i dalje nema u opcijama za odricanja od žalbe..
Ima li takvih slučajeva ?
Stvarno@Srđan01 (Offline) Kod mene jedan zahtev i dalje stoji u tom padajucem meniju jos od Septembra, rešenje dobio posle 10-15 dana, zalbe se odrekao 100 puta i ništa i dalje stoji kao da nisam, i para naravno nema, zvao, slao mejlove, dzabe
Znam postupak ...,ali broj rešenja se ne pojavljuje da bi kao postupak mogao da se izvrši![]()
Podnošenje žalbi i odustanak od prigovora
Ubrzajte proces punosnažnosti donetog rešenja izričitim odustankom od prigovora u predviđenom roku
Broj predmeta: Nalazi se na rešenju i na podnetim zahtevima za refakciju
Vrsta podneska: Odustanak od prigovora
Napomena: Odustanak od prigovora
Priložena dokumenta: Rešenje za refakciju
Podnesi zahtev
Ako je zahtev za regres za gorivo poslat 05.11. kad bi trebalo da legne novac na račun? Da li može negde da se prati kao za subvencije po ha?
Ako ste poslali na taj mejl poruku nije ni čudo što ne stiže poruka (Tačnije ne može da bude poslata).Meni se jedan racun od 23.11. nije pojavio. Poslao njega i ispisao sve podatke iz racuna na uap.refakcija@min.polj.gov.rs a vratilo mi se da poruka nije uspesno poslata.
A na racunu mi je mat.br. umesto broja gazdinstva.