Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

A zašto da ne?Ako nisi imao dovoljno finansijskih sredstava za celokupnu litražu, nisi potrošio svaki litar a imaš pravo da sve iskoristiš, što bi dopustio da ti deo propadne?

ma jest

pa koliko se radi zemljje onda ako neko nije iskoristio????

nema se love doneti 1000litara odjednom tj u 2-3 dana???

Meni je malo 100l/ha jer se bavim i stočarstvom a tu se troši gorivo kao da se prosipa.Da se bavim suvim ratarstvom ne bi sigurno iskoristio svih 100l/ha, nema šanse.
Naravno voćarima i povrtlarima je takođe malo 100l/ha...

znaci da ti nije ni potrebna

zbog cega bi i donosio i iskoristio sve kada istu tu ne trosis?
ne sad ti licno nego bilo ko

do 31 decembra ako se ne posalje zahtev,to je to
bar to je neko moje razmisljannje
svakako ces imati i u sledecoj godini priliku donesivati i traziti povrat

mada i mi kao narod smo otupljeni totalno a drzava nam jos gora,pa je kod nas sve moguce
uvek se nesto mora komplikovati iako sve moze jednostavno

daj bre pa vocari ili rade sa fergusonom ili malim dajcom

potrosnja je mala da se ubijes

dal prskaju ili malicaraju svejedno,ne potrose po jutru vise od 4 litre

taj sto je sad kupio za prolece vecu kolicinu nafte,neki grebator teski jer se boji da slucajno ovi ne ukinu po 179 dinara

kazem od prostog se uvek napravi nesto komplikovano

daj bre pa vocari ili rade sa fergusonom ili malim dajcom

potrosnja je mala da se ubijes

dal prskaju ili malicaraju svejedno,ne potrose po jutru vise od 4 litre

taj sto je sad kupio za prolece vecu kolicinu nafte,neki grebator teski jer se boji da slucajno ovi ne ukinu po 179 dinara

kazem od prostog se uvek napravi nesto komplikovano
Surak mi pre par godina pokazivao svesku u koju je pisao sta je sve uradio te godine u jednom zasadu jabuke. Samo prskanje 27 puta pa ti racunaj.. a gde je kosenje, obrada na vrsti, branje, rezanje..

ma sve ok
ne odgovara ovde kad se napise nesto realno,to sam shvatio odavno

neka se napise nova uredba

stocari,vocari i povrtari po grlu 200l h

zbog cega neko sad lageruje kod kuce primer 2000l nafte za prolece???

a potrosio sve takoreci parcele u gazdinstvu i nema na sta da posalje refakciju

de mi nadji razlog

Surak mi pre par godina pokazivao svesku u koju je pisao sta je sve uradio te godine u jednom zasadu jabuke. Samo prskanje 27 puta pa ti racunaj.. a gde je kosenje, obrada na vrsti, branje, rezanje..
pa sa cime prska??? starim rusom 82-kom pa mu guta naftu ili sta?
nemogu biti veliki traktori posto smetaju grane,znam jer kosim jedan
zato i nemotiram ovaj ram sto sam dobio jer ce me zajebavati kad ga budem stavio

ako ti surak nije propao posle tih 27 prskanja svaka mu cast ai onima koji su jeli tu jabuku

nadji mi razlog uzimanja nafte sada i lagerovanja za prolece??? a nema se za refakciju iako ce od sledece godine opet biti

to je upravo i @paorpaor pitao
Ovaj post je jedan par opanaka.
Međutim, ne razumem tvoju potrebu da pišeš nešto što ne znaš, zašto nerviraš ljude?
Kada lepo napišem - MALO je 100 litara po hektaru za voćare KOJI RADE KAKO TREBA, a govorim iz ličnog iskustva, odakle tvoja potreba da SMATRAŠ da to nije tako?
Ko kada bih ja sada napisao, ne treba toliko i toliko semena po hektaru, ili ne treba toliko stočne hrane po grlu, a pojma nemam o tome.
Stvarno mi neki ljudi nisu jasni...

pa sa cime prska??? starim rusom 82-kom pa mu guta naftu ili sta?
nemogu biti veliki traktori posto smetaju grane,znam jer kosim jedan
zato i nemotiram ovaj ram sto sam dobio jer ce me zajebavati kad ga budem stavio

ako ti surak nije propao posle tih 27 prskanja svaka mu cast ai onima koji su jeli tu jabuku
Prska sa Tafe 42 i nek je 4 litra po hektaru za prskanje (a nije tako) to je vec preko 100l.

To koliko je ta jabuka zdrava necu da zalazim ali jednostavno svi koji se ozbiljno bave tom proizvodnjom znaju da se jabuka prska ~1 nedeljno pola godine..

Nazad
Vrh