A zašto da ne?Ako nisi imao dovoljno finansijskih sredstava za celokupnu litražu, nisi potrošio svaki litar a imaš pravo da sve iskoristiš, što bi dopustio da ti deo propadne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda neko ko je prosle jeseni kupio vecu kolicinu za prolece i onda u prolece doneli uredbu.znaci da ti nije ni potrebna
zbog cega bi i donosio i iskoristio sve kada istu tu ne trosis?
ne sad ti licno nego bilo ko
Surak mi pre par godina pokazivao svesku u koju je pisao sta je sve uradio te godine u jednom zasadu jabuke. Samo prskanje 27 puta pa ti racunaj.. a gde je kosenje, obrada na vrsti, branje, rezanje..daj bre pa vocari ili rade sa fergusonom ili malim dajcom
potrosnja je mala da se ubijes
dal prskaju ili malicaraju svejedno,ne potrose po jutru vise od 4 litre
taj sto je sad kupio za prolece vecu kolicinu nafte,neki grebator teski jer se boji da slucajno ovi ne ukinu po 179 dinara
kazem od prostog se uvek napravi nesto komplikovano
pa sa cime prska??? starim rusom 82-kom pa mu guta naftu ili sta?Surak mi pre par godina pokazivao svesku u koju je pisao sta je sve uradio te godine u jednom zasadu jabuke. Samo prskanje 27 puta pa ti racunaj.. a gde je kosenje, obrada na vrsti, branje, rezanje..
nadji mi razlog uzimanja nafte sada i lagerovanja za prolece??? a nema se za refakciju iako ce od sledece godine opet bitiMože da se piše ali tvoje viđenje realnosti nema veze sa životom.
Ovaj post je jedan par opanaka.nadji mi razlog uzimanja nafte sada i lagerovanja za prolece??? a nema se za refakciju iako ce od sledece godine opet biti
to je upravo i @paorpaor pitao
Prska sa Tafe 42 i nek je 4 litra po hektaru za prskanje (a nije tako) to je vec preko 100l.pa sa cime prska??? starim rusom 82-kom pa mu guta naftu ili sta?
nemogu biti veliki traktori posto smetaju grane,znam jer kosim jedan
zato i nemotiram ovaj ram sto sam dobio jer ce me zajebavati kad ga budem stavio
ako ti surak nije propao posle tih 27 prskanja svaka mu cast ai onima koji su jeli tu jabuku