Milos 1984
Član
I mene je bunilo, mislio sam da nema racuna, ali sam onda kliknuo na podnesi "novi zahtev" i racun se pojavio i samo sam rasporedio litrazu.Da . I kod mene od 5 pojavio se samo 2 . Šta činiti ?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene je bunilo, mislio sam da nema racuna, ali sam onda kliknuo na podnesi "novi zahtev" i racun se pojavio i samo sam rasporedio litrazu.Da . I kod mene od 5 pojavio se samo 2 . Šta činiti ?
U mom slučaju konkretno 20 hektara je na 34 parcele, i na decimale ode 17 litara.A sta ce ti zarez, jedan litar po aru neces valjda i manje od litra da pises

Nije to nista, na 20 hektara moze ladno da bude preko 100 parcela.. Ne pitaj kako znamU mom slučaju konkretno 20 hektara je na 34 parcele, i na decimale ode 17 litara.
Na 40,7 hektara ide malko vise nafte?!A dobra je fora da se ne upisuju decimale, na veliki broj parcela skupi se tu dobra litraža koju ne možeš da iskoristiš. Tako će mnogi napraviti grešku, ako se stvarno bude kontrolisalo ako neko ima 40,7 hektara prijavljeno navodno može da uzme 407 litara ali ustvari ne može zato što od svake parcele otpadnu oni kvadrati što su manji od jednog ara tako da će kupiti gorivo ali neče moći da traži refakciju i država će tu biti "prevarena".
da, greškaNa 40,7 hektara ide malko vise nafte?!![]()
Ne gubi se na litrima nego na kvadratima. Ako ti parcela ima 55,12 ari možeš da upišeš 55 ari a 12 kvadrata ne.Ako sakupite više računa, možete ih spojiti..da štiklirate sve i idete redom sa parcelama..i gubi se samo na zadnji račun..isprobano!!
Kupi 400 litara ..i skupjaj redom parcele, na kaju možeš recimo samo za 388 lit.. tražiti povrat akcize ,Ne gubi se na litrima nego na kvadratima. Ako ti parcela ima 55,12 ari možeš da upišeš 55 ari a 12 kvadrata ne.
Ako su vam računi verifikovani (A jesu sigurno) možete sami da ih obrišeteMeni se sada desila situacija da sam se zalio za 2 racuna da se nisu pojavila na E-agraru.Zvao, zalio se i racuni su se pojavili,izmenjeni,ali sa istom litrazom.Posle 4-5 dana mi se pojavljuju originalni racuni, tako da sada imam 2 duplirana racuna,a sipano jednom.
Sta raditi sada, da zovem da obrisu ta dva (ako moze uopste) ili da ostavim, a da ne podnosim zahtev za njih?
Danas uplatili.Jel dobijate refakciju ?. Kod mene prošlo mesec dana od predaje zahteva i ništa. Sve je odobreno i rešenje stiglo i tu je stalo.Ništa se ne dešava.