Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa onda samo 1 ili 4Na pumpi neće da kažu, ne na jednoj nego nekoliko. U aplikaciji se vide samo tri zadnje transakcije.
Ja sam juce na Nis pumpi pitao da mi kazu koliko jos litara imam, i ne samo da su mi ismeno rekli nego su mi odstampali iz kase papiric kao fiskalni gde pisu moji podaci i tacna kolicina u litramaNa pumpi neće da kažu, ne na jednoj nego nekoliko. U aplikaciji se vide samo tri zadnje transakcije.
Ništa čekate da dobijete rešenje u eSanduče, prihvatite ga i onda se odreknete prava na žalbu.Sad sam prvi (i poslednji) put u 2024. podneo zahtev za 50 din/L. Od sledovanih 1206 zakinuto mi je 10 litara (nema veze). Zanima me šta ide dalje (da li treba još nešto da se potvrđuje ili odbacuje). Pratio sam sve "po protokolu" i na kraju stigao do "zahtev je zaprimljen pod brojem tim i tim" . Jel to sve ?
Sam sistem m² ne računa. Sistem šta vidi to je ha i ar.