Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Prekjuce i juce uzeo jos nesto goriva,i vidim jos uvek se ne pojavljuju ti racuni na eAgrar ,to pre nije bilo slucaj,dan posle je uvek stizalo .....Ako ne podnesem danas za refakciju,tj ako se ti racuni ne pojave ,to je propalo ?.
Inace sve je dobro otkucano na racunu,br pg su ispravni nema greske.

Prekjuce i juce uzeo jos nesto goriva,i vidim jos uvek se ne pojavljuju ti racuni na eAgrar ,to pre nije bilo slucaj,dan posle je uvek stizalo .....Ako ne podnesem danas za refakciju,tj ako se ti racuni ne pojave ,to je propalo ?.
Inace sve je dobro otkucano na racunu,br pg su ispravni nema greske.
Ja sam sipao naftu 18 novembra i još se nije pojavio račun na E agraru.

Koliko može da se sip dizela imali ograničenja. Trebao bi da sipam još 1.200 lit pa me interesuje dali mogu odjednom.

Da li je normalno da 5.11.dobijam resenje o refakciji u e sanduce,prihvatam ga 7.11.i od tad ne dobijam vise nista.cak ni obavestenje o odricanju od zalbe?dok sam za ovih 10000 uredno dobio i resenje i odrekao se zalbe i stoji mi tamo zahtev poslat na isplatu.

Da li je normalno da 5.11.dobijam resenje o refakciji u e sanduce,prihvatam ga 7.11.i od tad ne dobijam vise nista.cak ni obavestenje o odricanju od zalbe?dok sam za ovih 10000 uredno dobio i resenje i odrekao se zalbe i stoji mi tamo zahtev poslat na isplatu.
🔸Za Refakciju ide preko platforme eRPG u okviru softverskog rešenja eAgrar

🔸Za Subvencije ide preko platforme ePodsticaji u okviru softverskog rešenja eAgrar

Uputstvo za odustanak od žalbe što se tiče Refakcije

Update

Podnošenje žalbi i odustanak od prigovora​

Ubrzajte proces punosnažnosti donetog rešenja izričitim odustankom od prigovora u predviđenom roku.

Broj predmeta: Broj se nalazi na rešenju i na podnetom zahtevu za refakciju

Vrsta podneska: Odustanak od prigovora

Napomena: Odustanak od Prigovora na doneto rešenje

Dokument: Rešenje za refakciju (Nalazi se u eSanduče pa onda priložite taj .pdf)

Podnesi zahtev

Poslednja izmena:
Ja sam uradio sve ovako kao sto je Srdjan obrazlozio pre 15-ak dana. I od tada se nista ne desava sto se toga tice. Tako da bice kad se smiluju :)

Uopste nemam u ponudi padajuceg menija broj zahteva po kome mi je stiglo resenje.
Verovatno zato sto je proslo dosta vremena pa ti je istekao rok za zalbu.Odnosno cim se nisi zalio znaci da nemas nista protiv resenja tako da ce ti sada samo uplatiti kad dodjes na red. Odricanje od zalbe nije obavezno nego samo ubrzava postupak dobijanja love.

I meni nedostaje jedan račun od 19. novembra.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Jedno tehnicko pitanje.
Da li ce neiskoriceni racuni moci da se iskoriste u novom ciklusu od nove godine, to jest od nove obnove gazdinstva?

Nazad
Vrh