Proveravao malopre,ima račun sve u redu,malo blokiralo bilo izgledaPojavljuju se racuni regularno. Da li ti na racunu pise BPG ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveravao malopre,ima račun sve u redu,malo blokiralo bilo izgledaPojavljuju se racuni regularno. Da li ti na racunu pise BPG ?
Ja sam sipao naftu 18 novembra i još se nije pojavio račun na E agraru.Prekjuce i juce uzeo jos nesto goriva,i vidim jos uvek se ne pojavljuju ti racuni na eAgrar ,to pre nije bilo slucaj,dan posle je uvek stizalo .....Ako ne podnesem danas za refakciju,tj ako se ti racuni ne pojave ,to je propalo ?.
Inace sve je dobro otkucano na racunu,br pg su ispravni nema greske.
Za Refakciju ide preko platforme eRPG u okviru softverskog rešenja eAgrarDa li je normalno da 5.11.dobijam resenje o refakciji u e sanduce,prihvatam ga 7.11.i od tad ne dobijam vise nista.cak ni obavestenje o odricanju od zalbe?dok sam za ovih 10000 uredno dobio i resenje i odrekao se zalbe i stoji mi tamo zahtev poslat na isplatu.
Verovatno zato sto je proslo dosta vremena pa ti je istekao rok za zalbu.Odnosno cim se nisi zalio znaci da nemas nista protiv resenja tako da ce ti sada samo uplatiti kad dodjes na red. Odricanje od zalbe nije obavezno nego samo ubrzava postupak dobijanja love.Uopste nemam u ponudi padajuceg menija broj zahteva po kome mi je stiglo resenje.