Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Mi koji jos imamo goriva na gazdinstvu tj na hektare, isto mozemo do 10og novembra kupovati po 179 ,ili nama vazi do kraja godine to ?.
⛽🚜
Dobili ste odgovor u Privatnoj Prepisci 📩

Jedini uslov je da imate NIS Agro karticu i da niste ispunili kvotu.

Po priloženom imate pravo.

Srdjane, da li moze odgovor javan do kada vazi mogucnost kupovine za gorivo koje nije kupljeno da se pokrije sa prijavljenim hektarima. Hvala

Ja podneo zahtev 11.10 danas stiglo resenje u esanduce i odrekao se zalbe odmah

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Jel kupovao neko dizel sa malih privatnih pumpi? I jel moze da se podnese zahtev za refakciju ako preko kase ne ubaci BPG na racun?

Za jedno resenje dobijeno 10.10. ne mogu da se odreknem zalbe, a nema ni para, svaki put kad odem na odricanje žalbe tj prigovora ono opet stoji kad nisam to uradio?

Za jedno resenje dobijeno 10.10. ne mogu da se odreknem zalbe, a nema ni para, svaki put kad odem na odricanje žalbe tj prigovora ono opet stoji kad nisam to uradio?
Kad si podnosio zahtev za odricanje jel ti pisalo sacuvano i zelena boja bila ili crvena? Posto prvi put kad sam podnosio zahtev samo sam napisao da se odricem od zalbe a onda sam tu citao da se moze staviti i resenje pa sam opet podneo i stavio resenje u zahtev

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nije mi nista crveno bilo, uradio isto kao i do sad, stigla resenja i posle tog i uradio odricanje i normalno je sve ok. Je… ih procedura

Screenshot-2024-11-03-15-50-46-561-edit-org-mozilla-firefox.jpg

Broj predmeta: Broj se nalazi na rešenju

Vrsta podneska: Odustanak od prigovora

Napomena: Odustanak od Prigovora na doneto rešenje

Dokument: Rešenje za refakciju (Nalazi se u eSanduče pa onda priložite taj .pdf)

Podnesi zahtev

Srdjane, da li moze odgovor javan do kada vazi mogucnost kupovine za gorivo koje nije kupljeno da se pokrije sa prijavljenim hektarima. Hvala
Ovo i mene zanima :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rok za podnošenje zahteva za refekciju je do 31.12.2024. godine, dakle gorivo možete da sipate do par dana pre 31.12. kako bi prošao kroz poresku upravu i vi mogli da podnesete zahtev.
A zbog čega ne dozvoljavaju Agro karticu i refakciju za gazdinstvo otvoreno 9. maja ove godine?
Od 01.04.2024.g. je stupila na snagu Uredba o ograničenju visine cene naftnih derivata (član 5. uredbe) , te je u skladu sa tim napravljen presek broja gazdinstva koja na dan 01.04.2024.g. ispunjavaju uslov za kupovinu goriva po povlašćenoj ceni.

NIS-u je dostavljen spisak pomenutih poljoprivrednih gazdinstava koja imaju pravo na kupovinu naftnih derivata po povlašćenoj ceni.Sledeći presek je nakon donošenja nove Uredbe.

Srdačan pozdrav,

Marija Dedić Tošić / Marija Dedić Tošić

Uprava za agrarna plaćanja / Directorate for Agrarian Payments Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede / Ministry of Agriculture, Forestry and Water Management Republika Srbija / Republic of Serbia Bulevar Mihajla Pupina 113-a/ Bulevar Mihajla Pupina 113-a 11 070 Beograd / 11 070 Beograd e-pošta / e-mail: marija.dedictosic@minpolj.gov.rs

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh