pa ti se odrekni sada ako vec nisiMeni leglo iz Avgusta 8-og, a iz jula što sam poslao nisu mi pustili. E sad možda se ja nisam odrekao žalbe pa zbog toga kasni( ne mogu da se setim). Koj će ga znati.
neces nista pogresiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ti se odrekni sada ako vec nisiMeni leglo iz Avgusta 8-og, a iz jula što sam poslao nisu mi pustili. E sad možda se ja nisam odrekao žalbe pa zbog toga kasni( ne mogu da se setim). Koj će ga znati.
Danas su mi uplatili refakciju.Hvala! Upravo sam našao tu opciju i odustao od prigovora. Još kad bi požurili sa isplatom bilo bi dobro, rupa do rupe, ne znaš koju pre krpiti...
31.12. poslednji dan.Do kad je rok da se iskoristi kolicina na nis kartici?
Već sam pisao postupak kako da se odustane od prava na žalbu na dobijeno rešenje za refakciju i za ePodsticaji u ovoj temiDobio rešenje,prihvatio.Gde se nalazi opcia za odricanje?ne mogu da nadjem,ili sam ćorav.
Podnesi zahtev
Pozdrav, ne mogu da odustanem od prava na zalbu na resenje za refakciju. U padajucem meniju nemam odgovarajuci broj resenja koje treba da izaberem da bih mogao da se odreknem zalbe. Da li ste imali ovakav probelm ili znate mozda kako da resim? Vec tri meseca ne dobijam novac od podnetog zahteva.Već sam pisao postupak kako da se odustane od prava na žalbu na dobijeno rešenje za refakciju i za ePodsticaji u ovoj temiali dobro nema veze napisaću ponovo.Najčešća pitanje u temi eAgrar
Šta je sve potrebno da se otvori jedno gazdinstvo preko platforme eAgrar Odgovor Da li mogu da izmenim biljnu strukturu i ako sam obnovio gazdinstvo Odgovor Kako promeniti kulturu na parceli Odgovor Kako prijaviti parcelu ako nemamo pisani Ugovor Odgovor Dali mogu da se ubace...poljoinfo.com
Uputstvo za odustanak od prava na žalbu za refakciju u okviru softverskog rešenja eAgrar
- Prijavite se na vaš eRPG
- Kliknete na
Podnošenje žalbi i odustanak od prigovora
Ubrzajte proces punosnažnosti donetog rešenja izričitim odustankom od prigovora u predviđenom roku.Zatim uradite sledeće
Broj predmeta: U padajućem meniju izaberite broj sa rešenja (Nalazi se na samom rešenju za refakciju)
Vrsta podneska: Odustanak od prigovora
Napomena: Odustanak od prigovora
Priložena dokumenta (Dodaj prilog): Rešenje za refakciju.pdf
Mislio sam u E-agrar. Pošto nemam NIS karticu.....Nazoveš NIS na 0800008888 i oni ti kažu u litru.
ako si predavao refakciju i dobio,odes u e upravu i pogledas resenja koliko si trazio do sadaMislio sam u E-agrar. Pošto nemam NIS karticu.....
Da li negde može da se vidi koliko litara još sleduje?
Ovo što ti je Sale napisao. Najjednostavnije i najtačnije.Nazoveš NIS na 0800008888 i oni ti kažu u litru.
Mislio sam u E-agrar. Pošto nemam NIS karticu.....
A on lepo napisao da nema Nis karticuOvo što ti je Sale napisao. Najjednostavnije i najtačnije.