Srđan01 (Offline)
Član
Da li se i dalje može dobiti operater na poziv e agraru ili više ne?
Može naravno
Uvek je i moglo samo treba malo strpljenja kada počne da odbrojava za prvog slobodnog operatera .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li se i dalje može dobiti operater na poziv e agraru ili više ne?
Ali neki dan sam probao par puta i kaže ostavite poruku,nije mi dalo opciju za operatera.Zato pitam.Može naravno Uvek je i moglo samo treba malo strpljenja kada počne da odbrojava za prvog slobodnog operatera .
Ali neki dan sam probao par puta i kaže ostavite poruku,nije mi dalo opciju za operatera.Zato pitam.
Zvao sam dosta puta i imao strpljenja(pričao sa operaterom) ali sad nije uopšte reklo sačekajte nego ostavite poruku.
Srdjane, vidim juce kad sam pustao neke racune na eagraru da ima neka opcija pesicidi tamo, to pre nije bilo.Ostavite poruku i neko će vas pozvati na pozivni (Vaš) broj.
Još se ništa ne zna ali čim bude nešto bićete obavešteni.Srdjane, vidim juce kad sam pustao neke racune na eagraru da ima neka opcija pesicidi tamo, to pre nije bilo.
Zna li se nesto zasto je to, hoce biti neke kontrole primene ili neka subvencija vezana za hemiju cim se vodi tamo???
evo stiglo resenje,pre pola sataTo uopste nije dugo vev uobicajena procedura
3 zahteva sam poslao,uvek je trebalo 40dana do isplate od trenutka poslatog zahteva
Neki dan sam poslao poslednjih svojih 200l,ocekujem resenje za 15 dana pa za 20dana isplatu
Kod mene se moj zadnji racun ,od pre 15ak dana ,jos nije pojavio.Moram ja njih zvati opet da oni to provere malo bolje.
Danas je zahtev prešao u "poslat". U eSanduče je stiglo rešenje da je zahtev za refakciju odobren. Prihvatio sam to rešenje iz eSandučeta. Ako sam dobro zapamtio iz prethodnih pisanja u ovoj temi, nakon par dana bi trebalo da dobijem mogućnost da se odreknem žalbe na rešenje?Ja sam zahtev podneo 15.08. i još uvek mu je status "primljen". Pretpostavljam da su ili godišnji odmori pa nema ko da radi zahteve, ili nemaju novca pa onda ni ne obrađuju zahteve...