Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Može naravno ⚠️

Uvek je i moglo samo treba malo strpljenja kada počne da odbrojava za prvog slobodnog operatera 🙂.
Ali neki dan sam probao par puta i kaže ostavite poruku,nije mi dalo opciju za operatera.Zato pitam.
Zvao sam dosta puta i imao strpljenja(pričao sa operaterom) ali sad nije uopšte reklo sačekajte nego ostavite poruku.🙂

Ostavite poruku i neko će vas pozvati na pozivni (Vaš) broj.​
Srdjane, vidim juce kad sam pustao neke racune na eagraru da ima neka opcija pesicidi tamo, to pre nije bilo.
Zna li se nesto zasto je to, hoce biti neke kontrole primene ili neka subvencija vezana za hemiju cim se vodi tamo???

Da li je neko skoro dobio povrat za gorivo.Ja sam predao pre skoro 2 meseca mozda i vise i dobio resenje ali pare nikako.

Moram ja njih zvati opet da oni to provere malo bolje.
Kod mene se moj zadnji racun ,od pre 15ak dana ,jos nije pojavio.
A ranije se pojavi vec sutradan.
Ne znam dal je do njih ili kasirka lose otkica br gazdinstva.Imao sam ranije nekih racuna koji se nisu ni pojavili,pa sve mislim da su oni to na kasi lose otkucali.

To neki zastoj u isplati za naftu? Podneo zahtev 15.07 i jos nista

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ja sam zahtev podneo 15.08. i još uvek mu je status "primljen". Pretpostavljam da su ili godišnji odmori pa nema ko da radi zahteve, ili nemaju novca pa onda ni ne obrađuju zahteve...

Koliko sam primetio, malo oni uspore, nakupi se nekih zastoja, pa onda očepe, pa onda ponovo neki zastoj ali sve u svemu - ide to nekako.

juce bio da kupim goriva na agrokarticu,prvo otisao na kasu,da proverim koliko je preostalo kolicine goriva.tu kolicinu kupio,danas odradio refakciju,i ispalo da 60 litara ima visak.ispada da sam 60 litara kupio vise nego sto bi trebalo....neznam sad sta se desilo..dal neki racun nisu azurilali u nisu,ili...dal se nekom to desilo?dal sad mogu neku kaznu da dobijem...imam taj isecak od nisa,gde pise koliko je preostalo..jedino na njemu nepise datum...jedno 15 l je otislo na one decimale a ispada 45 litara vise da kupio...

Na jedan zahtev ide više parcela . Znači tih 200 litara podeli na kolko ti treba parcela pa posalješ zahtev. Parcela po parcela dok se ne popuni litraža pa posalješ zahtev.

Ja sam zahtev podneo 15.08. i još uvek mu je status "primljen". Pretpostavljam da su ili godišnji odmori pa nema ko da radi zahteve, ili nemaju novca pa onda ni ne obrađuju zahteve...
Danas je zahtev prešao u "poslat". U eSanduče je stiglo rešenje da je zahtev za refakciju odobren. Prihvatio sam to rešenje iz eSandučeta. Ako sam dobro zapamtio iz prethodnih pisanja u ovoj temi, nakon par dana bi trebalo da dobijem mogućnost da se odreknem žalbe na rešenje?

Nazad
Vrh