Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Po prihvatanju resenja da li ima solucija odricanja od zalbe??

Cisto da proverim sa vama do kada moze da se kupuje dizel i podnose zahtevi u 2024? Citao sam pravilnik ali nisam video neko ogranicenje u vidu datuma?
Racunam da moze jos da se sipa ipak je sad pik jesenjih radova.

Greskom se svi racuni dodali na jednu parcelu. (~800l) i stiglo da ce biti isplaceno oko 800dinara. Da l je moguce jos dodavati racune? Na pumpi rekose da je ispunjena kvota i da vise ne mogu da se prosleđuju na eagrar. Sta činiti? @Srđan01 (Offline)

@N_emanja Mozes sipati koliko god hoces goriva po punoj ceni i oni bi morali (ukoliko trazis racun za gazdinstvo) da ti pisu na gazdinstvo, samim tim bi trebalo da ti se pojave racuni na erpg.. Probaj sa malom kolicinom pa ces videti sutradan da li se pojavio racun ili ne.

Sto se isplate tice, ima li neko da je isplacen a da je podneo zahtev u poslednja dva meseca ? Imam jedan zahtev sa kraja avgusta i jedan sa kraja septembra i odavno su u stanju "poslat" ali nikako da legne neka kinta..

Jest da je greska, ali on je svoju kvotu ispunio i ne moze sipati da dobije povracaj. Moze da sipa koliko hoce po 179.

Kako je ispunio kvotu ako je upisao samo jednu njivu

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nema vise litara za 179 ali niko ne sme da ti zabrani da sipas gorivo po redovnoj ceni i trazis racun za gazdinstvo. Kad se na racun upise broj gazdinstva on ce automatski biti prikazan na eAgraru i sta ga onda sprecava da za taj racun podnese zahtev za povrat za ostale njive za koje nije podneo ??

Ja sam predao 24.8 dva zahteva, jedan je bio za 100 litara a drugi za 2000litara, razlika je 5 minuta. Ovaj od 100l je uplacen pre mesec dana a ovaj od 2000 nema nista jos uvek...

@N_emanja Mozes sipati koliko god hoces goriva po punoj ceni i oni bi morali (ukoliko trazis racun za gazdinstvo) da ti pisu na gazdinstvo, samim tim bi trebalo da ti se pojave racuni na erpg.. Probaj sa malom kolicinom pa ces videti sutradan da li se pojavio racun ili ne.

Sto se isplate tice, ima li neko da je isplacen a da je podneo zahtev u poslednja dva meseca ? Imam jedan zahtev sa kraja avgusta i jedan sa kraja septembra i odavno su u stanju "poslat" ali nikako da legne neka kinta..
Meni je isplaceno pre nekih destak dana, podneo sam oko 10-og septembra, ali ja imam svega 400l i bili su destak racuna sve isti dan isplaceno

Greskom se svi racuni dodali na jednu parcelu. (~800l) i stiglo da ce biti isplaceno oko 800dinara. Da l je moguce jos dodavati racune? Na pumpi rekose da je ispunjena kvota i da vise ne mogu da se prosleđuju na eagrar. Sta činiti? @Srđan01 (Offline)
Daćete mi kontakt podatke u Privatnoj Prepisci.​

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh