Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj post 467 od pre par dana. sve je odgovoreno.Po prihvatanju resenja da li ima solucija odricanja od zalbe??
Meni je isplaceno pre nekih destak dana, podneo sam oko 10-og septembra, ali ja imam svega 400l i bili su destak racuna sve isti dan isplaceno@N_emanja Mozes sipati koliko god hoces goriva po punoj ceni i oni bi morali (ukoliko trazis racun za gazdinstvo) da ti pisu na gazdinstvo, samim tim bi trebalo da ti se pojave racuni na erpg.. Probaj sa malom kolicinom pa ces videti sutradan da li se pojavio racun ili ne.
Sto se isplate tice, ima li neko da je isplacen a da je podneo zahtev u poslednja dva meseca ? Imam jedan zahtev sa kraja avgusta i jedan sa kraja septembra i odavno su u stanju "poslat" ali nikako da legne neka kinta..
Greskom se svi racuni dodali na jednu parcelu. (~800l) i stiglo da ce biti isplaceno oko 800dinara. Da l je moguce jos dodavati racune? Na pumpi rekose da je ispunjena kvota i da vise ne mogu da se prosleđuju na eagrar. Sta činiti? @Srđan01 (Offline)
ja imam od 25.8. i cini mi se 27.9. i jedan i drugi u statusu "poslat"..Meni je isplaceno pre nekih destak dana, podneo sam oko 10-og septembra, ali ja imam svega 400l i bili su destak racuna sve isti dan isplaceno
Ocigledno ne idu redomja imam od 25.8. i cini mi se 27.9. i jedan i drugi u statusu "poslat"..