Hvala! Upravo sam našao tu opciju i odustao od prigovora. Još kad bi požurili sa isplatom bilo bi dobro, rupa do rupe, ne znaš koju pre krpiti...Čim prihvatiš rešenje,posle 10-ak min. možeš da se odrekneš žalbe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala! Upravo sam našao tu opciju i odustao od prigovora. Još kad bi požurili sa isplatom bilo bi dobro, rupa do rupe, ne znaš koju pre krpiti...Čim prihvatiš rešenje,posle 10-ak min. možeš da se odrekneš žalbe.
Ako ne izdiktiraš broj gazdinstva pre plaćanja i on to ne ukuca u sokoćalo - nema refakcije od 50 dinara po litru za taj račun, neće se nikada pojaviti u eAgrar platformi.Pitanje: kupio sam 26.08. dizel na NIS-u sa agrokarticom po 179 a na računu nema ni JMBG ni BPG (nisu mi tražili da im izdiktiram prilikom plaćanja). Gledao sam u e-agraru i nema evidencije o ovom računu. Da li će se nekad pojaviti ?
Tamo su sva tri u e-agraru... Nisam još ništa slao, čekam da ispunim kvotu pa ću krajem godine poslati za celu površinu i ukupnu litražu. Sad sam na dve trećineI to gde ti kucali jmbg jel ti prosao taj racun,tj jel imas povracaj na njega ?.
Mali je račun 100L. Videću sledeći put koliko imam pravo da sipam po 179Ako ne izdiktiraš broj gazdinstva pre plaćanja i on to ne ukuca u sokoćalo - nema refakcije od 50 dinara po litru za taj račun, neće se nikada pojaviti u eAgrar platformi.
I to svaki pu tako mora. Glupo, al tako je...
Ako je veliki račun i isplati se cimanje - zovi NIS call centar i pokušaj da uradiš nešto, postoji šansa. Ako imaš fiskalni kod sebe, naravno.
leglo danasevo stiglo resenje,pre pola sata
tako da isplatu ocekujem do septembra-mozda i ranije