Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo moje pocetnicke proizvodnje koja se iz dana u dan prosiruje
[/URL][/IMG]![]()
finalni proizvod p96
[/URL][/IMG]![]()
Cim budem mogao da fotkam poslacu.
Jos jedno pitanje koje dzakove koristite ? Ja uzimam neke 100 mm x 50 mm 20 dinara komad hm ?
Ima li nesto povoljnije ?
Znam druze tek sam krenuo, sve sam radim, ne mogu na sve strane, idem lagano ali sigurno, u ovoj prostoriji moze da stane oko 500 dzakova! i imam jos jednu prostoriju do nje u kojoj moze da stane oko 2000 dzakova i planiram da je malo uredim, ali otom potom, posto sam sve radim pa mi treba dosta vremena!
@wladimir
Odgovoricu ti na neka pitanja , za koje znam odg.
25 neonki na 30 kvadrata ti je mnogo. ja imam na 4 mesta duple neonke velike, i to je sasvim ok.A prostor je malo veci 40 ak kvadrata.
Klima je delimicno resenje. Ja je imam i nisam bas zadovoljan. Zimi , kad je ispod nule ne radi, leti na 35+ ne moze da ohladi, u sustini je jeftina varijanta ali ne resava dugotrajno problem.
Sinko ako ces ti raditi u podkrovlju , odmah zakljucaj potkrovlje i ne bacaj pare , pravu vlagu ne mozes postici bez zaljevanja poda tako da sa ovim zaboravi , cak i profesionalni rasprsivaci vlage toliko nakvase pod da je sav mokar i ima da ti curi na sve strane , druga stvar je dal ti znas koliko moras prskati da bi pri radu ventilacije imao vlagu od 90% , trece je kada ti sunce uprzi u ljeti pa cak i u proljece ima da ti supstrat kipi a ne da kuha.
A tek zamisli kada bukovace pocnu pustati spore , pa ako se pojave musice , pa kad trebas da uneses novu turu supstrata pa pod i zidove treba da dobro operes sa izosanom ili formalinom , a joj , zaboravi tu ideju ne bacaj pare , ili nadji prostor ili nemoj sta bilo uopste ni da pocinjes , to ti je iz mog iskustva a imao sam po 6 tona supstrata.