Gorski Car
Član
Bilo u proslom ili pretproslom, ono sto sam napisao je cinjenicno stanje u srpskom selu, ono sto svakodnevno gledam svojim ocima...Gorski car ti živiš u prošlom veku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo u proslom ili pretproslom, ono sto sam napisao je cinjenicno stanje u srpskom selu, ono sto svakodnevno gledam svojim ocima...Gorski car ti živiš u prošlom veku.
Kakvi ste negativci....samo ste vi žilavi u pm. Dečko se vratio pa nek mu je sa srećom da pokrene nešto...
Čitao sam 40 strana da bih video hoće li se uzeti na kraju, tj. hoće li se Ivanerns stvarno preseliti na selo i primeniti svoje računice na te famozne plastenike, pa da krenem njegovim stopama. Kad ono - cvrc. Džabe čitao
Odlična misao treba nešto i istrpiti.U dobru je lako dobar biti,
na muci se poznaju junaci!
П.П.Његош...
Milanso
Svrati do Conoplje ima kuca podosta
Hvala novii a cene oranice po hektaru u vašem kraju?Pa na osnovu cena u Apatinu i okolini, cena za kuću od 200m2 bi bila oko 30 000 eura. Sada sve zavisi kako je rešeno grejanje, veličina placa, broj nusprostorija i još dosta sličnih stvari.