Они живе у посебном свету. Пријатељу свака част на размишљању, стављам потпис.U kom svetu ti zivis. Nije cudo sto se ne razumemo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Они живе у посебном свету. Пријатељу свака част на размишљању, стављам потпис.U kom svetu ti zivis. Nije cudo sto se ne razumemo...
Jeste zivi se neuporedivo bolje,bravo za tebe i za svakog ko tako razmislja.Kasnije cu detaljno svaku tvoju rec da demantujem,sad nemam vremena.Ja zivim na Marsu,eto da znas a ti u lepoj Sumadiji.U kom svetu ti zivis. Nije cudo sto se ne razumemo...
Rekoh da ne cu vise da pisem, ali moram. Sta vam sad ne valja? Zivi se neuporedivo bolje nego tad u to vreme, kad je kupatilo u selu blo pojam, sad svaka kuca ima najmanje 2 komada. Telefon niko nije imao ni fiksni, sad svako nosi po dva mobilna. Sako dete koje vidim na ulici nosi mobilni od 500 evra. Svaka kuca ima po minimum 2 kompljutera i internet. Svako ima dobar auto za razliku od tada (kad su se voile zastavine krsine). Danas se zivi mnogo bolje nego bi mi hteli vise.
Niko nece da radi a svi bi voleli da imaju, kad ti zatreba radnik da nesto zavrsis ne mozes nigde da ga nadjes, ma u **greška da ga ljubis nece niko da radi...
Ja ne mislim da sam kriv, a verovatno ni ti ni vecina nije kriva sto sad nemamo gde da izvozimo nase proizvode. Sto se tice prijateljskih zemalja, ko li tu moze biti kriv sto ih vise nemamo?Med i mleko je bilo zato sto smo imali gde da izvezemo svu svoju robu iz SFRJ,imali smo toliko prijateljskih zemalja koju su kupovale nase dobre proizvode.