Gorski Car
Član
Pa to je to.Vidi covek nesto na tv-u kako neko radi i odmah pomisli ma to je lako,to se radi samo od sebe,roba se proda unapred,a cena je dobra i zagarantovana.Samo ne znam gde.
Jedini posao koji mi je vec godinama siguran i fino mi popunjava budzet je izrada i prodaja drva za ogrev i to stvarno znam da radim i uzivam da radim.Mada opet je to jedan od najtezih poslova i sa najvecim procentom smrtnosti,ako mogu tako da kazem.
Ja sam prosle jeseni radio sa drvima(Bagremom). NIje tako tesko kao sa cerovim i hrastovim drvetom, ali je i cena manja pa mu dodje na isto. Posao sa drvima ne spada u jedan od najtezih nego je zaista najtezi...
- - - - - - - - - -
Vi stvarno mislite da sam ja neki papak koji nema pojam šta priča? Koji trabulja o nečemu što je video od Zaharija ili tako nešto?
Sećam se kad sam radio na pijaci kao srednjoškolac, koga god sam pitao sa okolnih tezgi kako ide prodaja "ma loše, katastrofa, ne znam ni zašta radim..." A ispred pijace svako vozi auto tada star bar 5 godina...
Nemojte po forumima istu priču, pa nismo komšije pa da smo konkurencija...
- - - - - - - - - -
Brate Pađa1 ti si lud
Druze ako si zaista spreman da ulozis 10 000 evra u proizvodnju povrca a upoznat si sa pijacnim radnjama, onda ti nikakva proizvodnja nije potrebna. Kupis robu na veliko i preprodaja. Imas dobru zaradu plus se ne mucis u plasteniku.
Ja sam radio plastenik i vise ne radim, ako zelis da izgubis zdravlje plastenik je savrsen izbor...