Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duzan si jagnje kao i Boban.Vlaga 11,5 12300kg. Sejana na 35cm razmak zrno od zrna 5cm sa kukuruznom 550000 biljaka na hektar.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Tako je.Ako sam razumeo dobro,ako surlas neprobusi mahunu,nenapravi rupicu,onda muva nemoze da umetne jaja u mahunu
Ooooo pa ti si jos i dobar, u mom okruzemju su poceli prinos od 5-15 meteri po Kj i to kod ljudi koji nisu pocetnici......kod nas uglavnom lose repice, kasna setva, susa u nicanju i nemaa pomociZavrsena prica sa repicom, 3.6hektara 11660kg videcemo sta ce biti od odbitaka. Jako lose rodilo kakva je godina bila. Ali moja greska dosta je probila trava i uzela danak.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Jebo si mu tecu u p*cku, alal veraJuce krenuo sa radom,Arhitect prosek 5250kg/h,na jednoj parceli od 3h prosek 6140kg/h...njaaa mama ne daj me...
Sutra zavrsavam sa Arhitect pa prelazim na Aniston,pa ce vidimo sta kaze.
Bravo doktoreJuce krenuo sa radom,Arhitect prosek 5250kg/h,na jednoj parceli od 3h prosek 6140kg/h...njaaa mama ne daj me...
Sutra zavrsavam sa Arhitect pa prelazim na Aniston,pa ce vidimo sta kaze.