Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I šta bi sada trebalo raditi zbog tih larvi kupusne muve?Kupusna muva u Bačkoj
Poštovani proizvođači, na severu Bačke primećeno je prisustvo larvi kupusne muve u mahunama uljane repice. Više detalja olgseeds.rs
Poštovani proizvođači, na nekoliko parcela na severu Bačke uočeno je prisustvo larvi kupusne muve. Proverite vaše useve. Detalje o štetočini možete da... | By LG Seeds Srbija | Facebook
464 views, 2 likes, 0 loves, 0 comments, 1 shares, Facebook Watch Videos from LG Seeds Srbija: Poštovani proizvođači, na nekoliko parcela na severu Bačke uočeno je prisustvo larvi kupusne muve....fb.watch
Mi smo radi nje odustali od uljane, jednostavno nije imalo vise smisla a kada ujesen nije bilo dovoljno 3 prskanja insekticidcom i onda u proljece 3 a od toga je 2 puta bio nurele i kad sam tada imao navalu crvi od kupusne muhe onda sam znao da ja to ne mogu spasiti. Probao nagodinu jos 1 i odustao od te kulture. A steta, fina je kuktura i zito nakon nje najbolje daje.Kod nas bas ima stete od nje,iz godine u godinu nam opada prinos
Prskanje insekticidom u cvetanju u vecernjim satima i sredstvima koja ne stete pcelama i verovatno bar 2 takva tretmana.
Cilj je suzbiti surlasa da ne ubusi mahune da kupusna muva nema gde poloziti jaja.
U Subotici u gradu surlasa koliko hoces, padaju sa drveca......ne vidjeno do sada