Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam sejao jedne godine repicu na repicu, i bas u monokulturi te godine mi je bila najbolja repica.Jel sojo neko repicu na suncokretu ili da se ne upuštam u to? Imam 20-ak kj u 4 parcele na jesnoj strani atara gde mi je zgodno za repicu ali trenutno je tu suncokret sve su dobroj kondiciji. Ne bih baš da sejem pšenicu u sav suncokret.
Koje sve sorte?samo LG?Ako su parcele u dobroj kondiciji moze da uspe ja sam radio 2017.godine vecu povrsinu.
A repicu u repici kod mene ove godine bilo 65% parcela i bila je bolja nego na psenicama 4.53t po hektaru ispao prosek ali su sve dobre parcele.
Ma jok, DkcKoje sve sorte?samo LG?
Imam obecanje od prestavnika kws za moj okrug da cu dobiti jedan dzacic...njega sam zvaoZovi direktno semenske kuce.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
sad vidim da sam promasio sezonu, ako hoce ko ada prebaci...Kad krecete setvu? Ja se prvi put upustam u ovu avanturu na 5kj. Uzeo sam neki dkc jos nije stigao, kad stigne znacu koji, zaboravio sam. Priprema : 1x tanjiraca,pa 2x gruber cc24-25cm pa jos 1x tanjiraca, pa kisa, pa polugerminator. Baceno 145kg 8:16:24. Problem malo je seckana razbacena slama. U momentu skidanja nisam ni mislio o repici inace bi bilo malo drugacije.