Lala iz Banata
Član
Dok je u garanciji moras Mabanol, a i to ti oni menjaju, zovi ih, samo ulje platis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Stalker hvala na odgovoru. Mislim da cu uzeti Avangard Ultra.
Dok je u garanciji moras Mabanol, a i to ti oni menjaju, zovi ih, samo ulje platis.
Gospodo nisotec 15w40 s3 se dobro pokazao u belarusu orao sam ceo dan pr ulja odlican i ne pada stalno je konstantan,za sad je sve ok.Dobio sam ponudu da kupim inino ulje w40 ali nikad nisam cuo za samu tu oznaku w40.Sta mislite dali da uzmem?Naravno to ulje bi sipao u Belarusa 820 i Ursusa C360!
Ja sam sada za Rakovicu 65 kupio Modriča Maxima Turbo 15W-40 (API CI-4/CF). Cena je 400din/l. Po meni dobro drzi pritisak obzirom da je masina stara 24 godine i nije jos generalisana, ali je i temperatura napolju niska tako da ne moze da se sudi o kvalitetu.
ja vec godinam sipam modricu 15w40 ono u belim kantama i ja sam zadovoljan mogu vam reci u oba traktora sipam isto ako bas treba da dolivam da ne mislim koje je u kojem ulje