ddzz
Član
Bukvalista... Mrzelo me da kucam... Hidraulicnu pumpu... Vidis kako je zemljak odmah skonto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas tako . Ja imam viska novi danfos sto se ugradjuje na zmajeve i ima 4 rupe (ulaz izlaz levo desno).Da li orbitroli imaju i sebi neki ventil koji se otvara pri nekom pritisku i salje visak ulja u povratni vod ili se to mora resavati na drugi nacin?
neki imaju a neki nemaju to dobro pazi ako budes kupovao ja sam kod sabe 2 pumpe bukvalno razgulijo ORBTROL NIJE IMAO VENTIL sad sam ugradijo primarni ventil od zmajevog kombajna i radi bez greskeDa li orbitroli imaju i sebi neki ventil koji se otvara pri nekom pritisku i salje visak ulja u povratni vod ili se to mora resavati na drugi nacin?
Ajde uslikaj kako si to resio! Tj kako izgleda taj primarni ventil.... Ako stignem ove zime bi voleo da ugradim "orbitrol" volan u 577 pa me sve kombinacije zanimaju. Lepo je videti kako se ljudi dosete pa iskoriste neke delove od auta i imaju "jeftin" servo volan.sad sam ugradijo primarni ventil od zmajevog kombajna i radi bez greske
Ajde uslikaj kako si to resio! Tj kako izgleda taj primarni ventil.... Ako stignem ove zime bi voleo da ugradim "orbitrol" volan u 577 pa me sve kombinacije zanimaju. Lepo je videti kako se ljudi dosete pa iskoriste neke delove od auta i imaju "jeftin" servo volan.
I to sto kazes,bolje da uradim kako valja.A,rezervoar za ulje,gde njega da stavim?!stub izbaci i stavi jednu sponu. na mesto stuba napravis nosac i tu stavis orbitrol i bude sve orginal a ne neka ruzna budzevina
A jel ima pumpa od 577 taj ventil? Nekada davno smo imali onaj "poluservo" volan ali smo ga izbacili jer je znao iz cista mira smotati volan u jednu stranu i izbiti gumice. Naravno ako ne drzis volan. Ako drzis volan kad upalis traktor onda nije bilo problema. Osim hronicnog curenja... Mikron iz Cacka mi je trazio ~16000 da sredi taj volan ali me nekako strah da cu baciti pare! Za 16h mogu kupiti nov orbitrol od rusa a novo je novo!ugraiš pumpu od opela ona ima taj ventil ugrađen
Evo uz malo truda i kao igracka je... 558 sa hidraulikom... Koga zanima neka se javi pa ga mogu uputiti na majstora koji mi je to uradio... Cena 350 evra...