Mi radimo ovih dana.bice slika kad bude gotovo.Jel neko to sve radio na rakovici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi radimo ovih dana.bice slika kad bude gotovo.Jel neko to sve radio na rakovici
300-400eu zavisi de kupuješ delove i kakve i naravno ko ti ugraduje to i ja isto planiram pasam se raspitivo al mora pričekat bolje vremeLjudi,jel zna neko koliko kosta da se na Mtz-u sa stuba preradi na orbitrol?!
koji je proiyvodjac neynam a ventil polovan 10 eKoji je proizvodjac orbitrola?Koliko je kostao taj ventil?pozdrav
slikacu sutra ako stignemJa sam mislio da spone ne diram,vec da ih ostavim kako stoje na stubu i samo da kupim onu ruku gde se jos srafi orbitrol.Ruke ne bih placao,cale i ja bi radili.
A jel ima pumpa od 577 taj ventil? Nekada davno smo imali onaj "poluservo" volan ali smo ga izbacili jer je znao iz cista mira smotati volan u jednu stranu i izbiti gumice. Naravno ako ne drzis volan. Ako drzis volan kad upalis traktor onda nije bilo problema. Osim hronicnog curenja... Mikron iz Cacka mi je trazio ~16000 da sredi taj volan ali me nekako strah da cu baciti pare! Za 16h mogu kupiti nov orbitrol od rusa a novo je novo!
Gosposine @ddzz
da li je hidro ili servo, ali i jedno i drugo ne moze biti?
oba nosaca 75 eura,klip 50,,nosac klipa(plocu) pravio sam.Moracu i ja na prolece da preradim,nema Boga.Reci mi koliko kosta onaj nosac gde se kaci spona i klip,a i koliko si platio klip,posto vidim da je nov?!