sinisa1979
Član
Ko ribama silikoni! Lepo i svrsi shodno! Salim se. Super je! Nego posto su bili tockovi? Jeftiniji od varijante udvojenih 38-ica?Sta kazete kako mu stoje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko ribama silikoni! Lepo i svrsi shodno! Salim se. Super je! Nego posto su bili tockovi? Jeftiniji od varijante udvojenih 38-ica?Sta kazete kako mu stoje?
Izvini,nisam odmah primetio pitanje platio ih25000 rsd i600 rsd postarinu.Adresa ako treba moze na PPmolim te reci mi koliko si platio te odstojnike?
Ovo sam ja imao skoro 3 godine i nikad mi nije otpalo niti nesto pokvarilo dobro resenje samo je problem stalno odvrtati i zavrtati te brezone moji su bili napravljeni na strugu od loseg materijala pa sam ih bacio u staro gvordje da su original super bi sluziliOvakvo rješenje nikako ne preporučujem, nailazak vanjske gume na kakav veći busen, među ili razoricu može (i sigurno hoće, kad-tad) napraviti strašnu štetu.
dali si siguran u ovo 100%?@dragan.kovacev
To na felni pise 15-38 a na nju mogu da idu gume 16.9 R38 i 18.4 R38. Kod mene na uskim felnama pise 12-38, ja sam stavio gume 13.6 R38 a mogu i 15.5 R38 da se stave.
Ovo sam ja imao skoro 3 godine i nikad mi nije otpalo niti nesto pokvarilo dobro resenje samo je problem stalno odvrtati i zavrtati te brezone moji su bili napravljeni na strugu od loseg materijala pa sam ih bacio u staro gvordje da su original super bi sluzili