cika_jova
Član
Kod bula svracam na punjenu, odlicna je na restoran sam mislio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cure -AtenicaRostilj, kod nas je pecenje najbolje u Srbiji, nigde nije ni blizu
Овај лик је добру причу направио и са керовима и са овим гурманлуцима. Дижем палац за њега ,свака частDanas cuo da se ovde snimao, nisam jos odgledao sad sam pustio.
Da,upravu si.Riblji papras se kuva 40 do 45min. od trenutka kad provri na jakoj vatri.Od satojaka ide 5 lit. vode 5 kila ribe i 5 kasika paprike,malko soli i 0,5-1 kg crnog luka samlevenog na blender i 0,5 lit soka od paradajza.Paprika se stavlja kad provriPre ce biti da treba pola sata jer treba da se otopi i provri zato sto je bila zamrznuta.
Daj recept tog ovcijeg paprikasa . Može u pp ako nedaš svima , a ako nedaš meni , daj nekom drugom u pp , pa ću tražiti od njegaNa potezu od Baje do Apatina preko Sombora ovakva riblja corba posluzena sa hlebom,se smatra uvredom
Konobar nezna ni sta je posluzio,ono brate mesana riba
Pomalo se bavim kuvanjem a specijalitet mi riblji paprikas a narocito dobro kuvam ovčiji papras
Moguce za vikend Toskana al jos je nesigurnoMoj glas ide za biftek.
U Panzanu, kod Darija Checinija, la Bistecca Fiorentina, lepse meso nisam jeo.
Za taj kraj na NBG Restoran Durmitor i teletina ispod saca, meni najbolja koju sam jeo. Takodje ko voli imaju odlican biftek u ulju, spremnjen bas kako ja volim (nije krvav xD).Banija Lux ima vrhunsku jagnjetinu na raznju i vrhunsku teletinu ispod saca.
Ali skoro sam jeo na bezaniji u restoranu Plitvice,jagnjetina je 10+