Ako neko ne zna ne zna pa to ti je, možeš mu dati najbolju mašinu što je ikad napravljena uzalud sve. Nisam ni ja expert ali kome god sam kosio bio je prezadovoljan. Ja sam 3 godine radio sa kineskom kosilicom od 120 evra i služila je i više nego što je realno i što vrijedi. Potrošila je mješavine i strune da ni ja ne znam koliko. Svoje je odradila, došla joj je zamjena ali nema veze, to mi je bila prva mašina i ne žalim, sa njom sam naučio ono što je bitno, koje greške da ne pravim, kako da se služim kosilicom, na šta da obraćam pažnju... Bolje se učiti na Yugu nego na BMW-u je l te

Gledao sam lika koji ima Stihl, koji ću ja još dugo da sanjam, kako ga uništava, kako nema pojma čemu služi, ma ne zna da potrošenu strunu zamjeni. Takve budale odgovaraju prodavcima i serviserima, njima mogu da prodaju i uvale šta god oće, ali kao što kažu "Dok je ovaca biće i vune".
Pitanje za malo iskusnije, da l postoji i kakva je razlika između strune okruglog, kvadratnog, trouglastog presjeka? U Stihl prodavnici kažu da je zabluda da postoji razlika u kvalitetu tj učinku različitih presjeka, da sve zavisi od kvaliteta strune, a da presjek nema nikakvu ulogu. Ja ipak mislim da je struna sa više ivica jača, da bolje kosi. Ne bi se pravila ni bila podosta skuplja da ne postoji razlika. Ja sam do sad radio samo sa okruglom strunom, razmišljam da l probati neku drugu...