Drugari imam pitanje za vas.Pre 5 godina kupim HUSQVARNA 125 R,da kosim plac od 23 ara,i pogresim odmah u startu i dam ga komsijama.Sta mu je radio nemam pojma,potpuno mu je iskidao kardan.Covek iz servisa mi je rekao da to u zivotu nije video.Posto je bio pod garancijom ,popravi ga servis , ponovo se prevarim i ponovo im dam. Izgleda da u benzin nisu sipali ulje,on zariba ,oni ga nameste da radi par minuta kada mi ga vrate,ja upalim i kraj.Ubede me da sam ja kriv,ja da se nebih svadjao,platim popravku 150 eura.Prosle godine se polomi opruga u sistemu za paljenje,ona sto ide odmah iza kanapa ,dam ga u servis u borci ,on ga popravi posle par dana .Posle par dana ja uzmem da ga upalim,i primetim nesto cudno.Uvek kada palite takve uredjaje osetite otpor ,medjutim taj je otpor posle popravke vrlo slab tako da treba da se dosta vuce dok konacno ne upali.Kako vreme prolazi sve teze pali , imam osecaj kao da vucem u prazno.Nije mi jasno sta mu je uradio ,da nije mozda ugradio kracu oprugu.Zna li neko o cemu se radi?Znam da u novoj pazovi ima centralni servis ,dali bi hteli da mi posalju delove kurirom?Primetio sam takodje da se brzo razdesi ler gas,tako da na leru radi pod jakim gasom,i kada je gas oduzet,vrti se najlon.Posle sam video kako se to podesava , ali ne razumem zasto se tako brzo razdesi?