dusanboss
Član
Hmmm. Verovatno da jedan od ventila ne radi svoju funkciju. Kod trimera ventili su na mebrani tako da bi zamena iste trebalo da reši problem.Zasto imam puno vazduha u povratu na 1900s, duva u rezervoar toliko da preliva kroz onu gumu kroz koju prolaze crijeva goriva? Klip i cilindar zamijenjeni, novi filter vazduha stavljen
Sta pise u vasem uputstvu i pridrzavate li se odnosa ulja i benzina za mesavinu ?
Ja sam uglavnom sipao jednu flasicu od 100ml na 5 litara benzina.
Medjutim kako vidim da ovde pise trebalo bi jedna flasica od 100ml na 4 litra benzina.
Izvadio sam filter napolje da operem i nasao sam tragove ulja na njemu, negde sam procitao da to hoce da se desi ako se stavi vise ulja u mesavinu pa onda tu ulje izbija i motor nepravilno radi.. E sada nije mi jasno kako i zasto jer ja stavljam manje nego kako je propisano u uputstvu...
Ja uvek svatujem da se stavlja slabija mešavina. 100ml na 5 l je po mom mišljenju sasvim dovoljno. To što ljudi misle da pošto ulje nije orginalno onda bi trebalo da ga bude više nema apsolutno nikakve osnove. Prvo bi trebalo znati karakteristike tog ulja, a pošto sam imao problema sa jačom mešavinom, a nikad sa slabijom ... i dalje stojim iz toga da je pomenuta koncetracija sasvim dovoljna.
To što ti je filter vazduha masan vrlo je moguće da je fabrički nauljen. Operi ga pa vidi šta se dešava. Pa ako se i dalje "masti" nije problem samo ga peri s vremena na vreme. Koncetracija mešavine nema mnogo uticaja na to sigurno.
Poslednja izmena: