putin
Član
https://www.amazon.de/gp/product/B0...1&pd_rd_w=TwSal&pd_rd_wg=NrQS1&ref_=pd_gw_unk Колеге шта мислите о овоме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako cemo tako I Villager je Srpska marka,nije kineska.Oleo mac je talijanksa marka nije kinez.
Pogledaj sledeci Lidlov katalog,ako si iz Srbije,pronacices nesto slicno I mnogo jace za mnogo manje pare + 3god garancije,nije za bacanje.https://www.amazon.de/gp/product/B0...1&pd_rd_w=TwSal&pd_rd_wg=NrQS1&ref_=pd_gw_unk Колеге шта мислите о овоме?
Sto bi se ljutio? Samo kazem ipak je oleo mac dobar brend. Pa i sthil je nemacki brend a neki delovi se prave u kini i tamo ih sklapaju pa su sam vrh ponude.Ako cemo tako I Villager je Srpska marka,nije kineska.
Ne' se ljutis.
Te 2god garancije kostaju jos 4-5000. Nista vise.Da li možda neko zna zašto na Vilager 1900 S daju 5god. garancije, a na Vilager 1900 PE daju 3 god. garancije. Ovaj drugi 1900 PE skuplji 4-5 hiljada din. i navodno kao kvalitetnije odrađen, a ovolika razlika u garanciji? Čak mi i većina trgovaca preporučuju ovaj jeftiniji Vilager 1900 S, i pričaju da se ovi skuplji nisu pokazali dobro itd. maltene me ubeđuju da kupim jeftiniju varijantu.
Procitaj uslove garancije,kad sam citao garancija se odnosi samo na ispravnost motora maltene.Da li možda neko zna zašto na Vilager 1900 S daju 5god. garancije, a na Vilager 1900 PE daju 3 god. garancije. Ovaj drugi 1900 PE skuplji 4-5 hiljada din. i navodno kao kvalitetnije odrađen, a ovolika razlika u garanciji? Čak mi i većina trgovaca preporučuju ovaj jeftiniji Vilager 1900 S, i pričaju da se ovi skuplji nisu pokazali dobro itd. maltene me ubeđuju da kupim jeftiniju varijantu.
Izvinite nisam baš shvatio koji trimer vi imate. Ovde je suprotno, naime jeftiniji trimer ima dužu garanciju. I to mi baš onako čudno....Te 2god garancije kostaju jos 4-5000. Nista vise.
Mene isti taj sluzi evo cetvrtu godinu a jedino sto sam na njemu radio je menjanje silka i glave i sipanja goriva. Kosi u proseku 20ari svakih pola meseca tokom sezone
Ma uzmi ti Villager Bc1900s, ili možda čak i neki slabiji model. Ne treba tebi ništa bolje za tu površinu.Hvala mirosti, nemam nikakvih iskustva u ovoj oblasti, znači ipak gledati nešto markirano.
A recimo koji Stihl ili nešto slično bi mi preporučili?
Ma uzmi ti Villager Bc1900s, ili možda čak i neki slabiji model. Ne treba tebi ništa bolje za tu površinu.