Trimeri

Moze da bude i membrana i štelovanje karburatora. A dali upali ili ne.,mozda ne baca struju ili crkla svecica

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Ako ima varnicu verovatno zaglavila igla membrane, ako se desilo odjednom poprilcno sam siguran da je to. Ili ,,nepovratni,, ventil na glavnoj dizni u grlu karburatora, ako ga ima. Prvo srediti karb pa redom dalje.....
Zasto da se neisplati sredjivati ako nije neka praistorija iz 70-i neke godine.
Doduse moze biti i da je probusen klip sa strane od puknute karike imao sam primer takav, kompresija ok , ima struju , upali na mah i ugasi se ali nece da radi i goriva na sve strane. U pitanju bio kinez takoreci nov, losa ugradnja delova.
Zato pre svega srediti karb

Previsoka spoljna temperatura škodi motoru i to prilično. Vazduh koji motor usisava je vreo, samim tim motor lošije radi, što je veća temperatura usisnog vazduha lošije je sagorijevanje, motor opterećeniji... a kako je vazdušno hlađenje nemoguće je rashladiti motor propisno. Bez velike muke i potrebe trimere i motorne testere ne treba koristiti po velikoj vrućini. Mašina strada a čovjek još više.

Imam problem nagluveo sam na desno uvo posle košenja trimerom bs1900s, nisam koristio zaštitu (od sad uvek, naknadna pamet). U desnom uvetu mi zvoni i čujem samo jače zvukove. Šta da radim, jel imao neko slično iskustvo?

Nazad
Vrh