mirosti
Član
Nedavno sam video Stihl profi uprtače, koji navodno koštaju preko 100€. Upareni sa profi mašinom fs460..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Данас завршио воћњак. 42 ара. Потрошио још 2.3 литара мешавине.Данас сам спржио три литре мешавине. Трава висока понегде јака понегде као кроз сир. Не осећам ништа а и сутра ћу скоро толико. Остало око половине воћњака.
Misliš na štitnik motora Ili koj? Ma skini ga, šta će ti samo smeta .Može li neko ko ima bc 900 da mi kaže. stalno mi ispada plastični štitnik. Mašina je nova, svega 2 put korišćena nego me ovo nervira, za štitinik su došla 4 šrafa sa po 2 podloške, sa druge strane kad se namontira šrafovi provire po malo ali nema matica. Da li tu fale matice ili treba ukloniti po jednu podlošku, o čemu se radi?
Mislim na štitinik plastični koji ide oko glave sa nitima ili nožem kojom se radiMisliš na štitnik motora Ili koj? Ma skini ga, šta će ti samo smeta .
Na mome ima onaj crni deo gde je onaj nožić i koji se koristi za kanap, a za trokraku se skida taj deo koji je prčvršćen za ostatak štitika preko klik-klak sistema i jednog šrafa,Mislim na štitinik plastični koji ide oko glave sa nitima ili nožem kojom se radi
Tu idu mesingane matice ukopane u nosacMože li neko ko ima bc 900 da mi kaže. stalno mi ispada plastični štitnik. Mašina je nova, svega 2 put korišćena nego me ovo nervira, za štitinik su došla 4 šrafa sa po 2 podloške, sa druge strane kad se namontira šrafovi provire po malo ali nema matica. Da li tu fale matice ili treba ukloniti po jednu podlošku, o čemu se radi?